Apa Pria lan Wanita Luwih milih Warna sing Beda?

warna jender

Kita wis nampilake sawetara infografis sing apik ing carane warna pengaruh tumindak tuku. Kissmetrics uga wis ngembangake infographic sing nyedhiyakake sawetara input kanggo nargetake jenis kelamin tartamtu.

Aku kaget amarga ana bedane ... lan oranye kasebut katon kaya mirah!

Panemuan Liyane babagan Warna lan Jenis Kelamin

  • Biru paling umum warna favorit ing antarane pria lan wanita.
  • Ijo ngasilake rasa enom, seneng, anget, akal, lan energi.
  • Lanang cenderung gravitasi warna sing luwih padhang, dene wanita kanggo nada luwih alus.
  • 20% wanita jenenge coklat minangka warna sing paling disenengi.

Wiwit dina nalika bayi digawa mulih lan dibungkus nganggo kemul sing jambon utawa biru, implikasi wis ana ing jender lan warna. Sanajan ora ana aturan konkrit babagan warna apa sing istimewa feminin utawa maskulin, ana riset sing ditindakake sajrone pitung dekade kepungkur sing nggambarake sawetara generalisasi.

Werna bisa menehi pengaruh sing luar biasa tumrap pendapat lan tindak tanduk konsumen. Lan luwih lanjut, bisa nyebabake pengaruh jender.

Teori Warna lan Temuan Jenis Kelamin Infographic

One comment

  1. 1

    denah pie iki mblusukake banget…. Sampeyan nampilake warna sing paling disenengi lan sing paling disenengi ing diagram pie sing padha sing ora ana artine. Bagan pie mung kudu nuduhake bagean sing lengkap, lan ing kasus iki "favorit" lan "paling ora disenengi" yaiku rong "wholes" sing beda

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.