Ngoptimalake Monetisasi Sampeyan

Depositphotos 8874763 m 2015

Monetisasi blog iku angel kajaba sampeyan duwe akeh lalu lintas utawa yen sampeyan duwe ceruk sing hebat. Aku mbukak sawetara teknologi pariwara ing situsku lan wis kesengsem karo bathi sing wis dakgayuh. Salah sawijining masalah babagan mbukak ruang iklan yaiku entuk paling entuk manfaat saka real estate. Apa sampeyan mbukak iklan tampilan? Spanduk? Tombol? Tautan teks?

Aku yakin iki minangka ide ing upaya anyar kayata Proyek Rubicon (sing nambah bathi kanggo pariwara mbayar saben klik telung tikel ing blogku). Sistem kasebut ngawasi kinerja ing iklan lan nyetel pariwara sing ditampilake ing kana.

Elinga ing ngendi aku mutusake 'main' lan menehi rekomendasi dhewe ... ora apik:

Kinerja Proyek Rubicon

Generasi Monetisasi Sabanjure

Sabanjure ing web yaiku aplikasi sing bakal ngidini publisher lan pengiklan ngontrol lengkap. KonteksWeb, perusahaan iklan kontekstual terkemuka ngumumake wingi yen dheweke diluncurake Meja Dagang Agensi Bursa ADSDAQ. Mangkene ringkesan saka Rilis Pers:

Agensi ngadhepi masalah sing angel kanggo mbuwang media sing efisien lan akses menyang wawasan sing bisa ditindakake sajrone fragmen pamirsa. Dheweke bakal nggunakake Meja Dagang Agensi Bursa ADSDAQ kanggo nggandhengake kinerja kanggo konteks ing kabeh media digital sing digunakake media kampanye. Nggunakake mesin kontekstual wektu nyata sing padha sing nggawe bisnis media perusahaan, agensi digital bisa nggunakake Meja Dagang Agensi Bursa ADSDAQ kanggo tuku portal, jaringan iklan, lan tuku spesifik situs kanggo mbagi tuku menyang kategori konten lan nggandhengake kinerja kampanye karo kategori kasebut. . Layanan kasebut digunakake kanthi kapisah saka bisnis media perusahaan.

Sawise panuku utawa analis nampa analisis iki, agensi bisa? Kanthi meksa tombol? Tuku luwih akeh inventaris sing digunakake kanggo kampanye tartamtu lan adol inventaris sing ora bisa diarepake.

Kanthi ADSDAQ (durung diterapake ing blogku), aku bisa nemtokake rega minimal kanggo real estate TAPI nyedhiyakake iklan liyane yen ora ana sing arep tuku. Ide sing apik banget!

Monetisasi ADSDAQ

Kanthi tembung liyane, yen aku nyatakake tombol kiwa ndhuwur regane $ 150, Pengiklan ing ADSDAQ bisa ngamanake jabatan lan mbayar rega. Nanging, yen ora ana sing nyokot, aku bisa nampilake pariwara alternatif ing kana. Cerdas banget. Saiki sampeyan mutusake apa sing dadi real estate sampeyan! Aku bakal sinau luwih jero lan ngarep-arep nyoba tenan ing wulan mbesuk karo ADSDAQ. Sisih paling gedhe yaiku aku ora kudu ninggali wong sing digunakake saiki!

Artikel ing Yahoo! Bisnis

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas– matur nuwun kanggo kiriman! Aku tanggung jawab kanggo program penerbit ing Proyek Rubicon. Aku seneng krungu pengalaman positif sampeyan karo program iki. Tim kita wis kerja keras kanggo mbantu para penerbit kaya sampeyan entuk dhuwit saka pariwara ing situs sampeyan lan ora akeh gaweyan.

    Mesthi supaya kita dikirim ing saran.

    JT
    Proyek Rubicon

    • 3

      Matur nuwun sampun mampir, JT.

      Rubicon ora bisa main apik karo ADSDAQ, mula aku kudu milih cara kasebut. Iklan kasebut ditampilake, nanging ora ana klik kanggo ndaptar ing Rubicon. Kita ora bisa duwe! Aku mikir aku bisa 'ngapusi' kanthi menehi kaca liwat iframe, nanging iki rada hack.

      Aku nyelehake cathetan kanggo ndhukung bengi iki. Kudo liyane ing layanan pelanggan - sampeyan pancen luar biasa.

      Doug

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.