Nggawe Kasus Pemasaran Email Outsourcing

biaya email

frustasi02Kanggo pemasar sing pengin ngambang luwih akeh emas saka program email; pemasaran email outsourcing kanthi cepet entuk popularitas.

Pemasaran email sing dikelola bisa macem-macem wujud, kayata nggawe lan ngatur komunikasi email sing bola-bali.

Iki uga bisa nyakup pangembangan konten, distribusi salib-saluran, paningkatan dhaptar, uga integrasi teknis lan mekanisme nglaporake. Dhaptar dawa.

Ing kasus apa wae, nalika klien njaluk njaluk panjaluk layanan email sing dikelola umume amarga dheweke frustrasi lan frugal.

Pemasar Frustasi

Dheweke wis bosen. Dheweke ora bisa nemokake bakat ing omah utawa produksi tambahan (utawa kemampuan) saka staf sing ana, nanging dheweke ngerti yen bisa lan kudu luwih akeh.

Sing umum. Akeh cara pemasaran email minangka disiplin sing unik. Email angel. Nanging kanthi cara liya mung mbutuhake bakat lan ketahanan. Pancen angel nemokake kalorone syarat kasebut ing sawijining sumber utawa tim sing durung kerja lan kurang latihan.

Outsourcing bisa digunakake amarga ngidini para pemasar bisa nggunakake macem-macem trampil saka mitra ... kalebu agen pemasaran email utawa ESP.

Kejabi kreativitas, katrampilan teknis, lan daya panjurung (kabeh dibutuhake yen sampeyan bakal menang game email), mitra pemasaran email uga nggawa pengalaman kerja bareng karo basis klien sing beda-beda. Iki minangka sumber tanpa wates ide kanggo ide anyar sing njamin gaweyan kasebut ora dadi korban "pamikir klompok" lan saben dolar sing digunakake wis maksimal.

Pemasar hemat

Nalika mutusake outsource pemasaran email utawa disimpen ing omah, akeh klien sing dhisik ndeleng dolar kanggo ngerti apa sejatine masuk akal. Dheweke ngirit ora bodho.

Ayo diadhepi, layanan pemasaran email mbutuhake wektu. Dadi, ing salah sawijining wujud utawa liyane, wektu minangka sumber biaya pemasar.

Iku salah sawijining sebab kenapa outsourcing bisa dingerteni; butuh wektu luwih sithik.

Amarga pengalaman sing ditawakake dening mitra layanan email, mula ora ana kurva sinau, amarga ana gandhengane karo kapabilitas. Dheweke uga rumangsa kudu mbuktekake regane, saben wulan.

Aku ora bisa ngomong kanggo kabeh agensi, nanging wis pirang-pirang wulan nalika pasuryan dikubur ing meh kabeh antarmuka lan API. Kita ngerti kekuwatan, kekurangan, lan watesane. Kita wis nggawe ewonan kampanye lan nyedhiyakake layanan konsultasi kanggo akeh pemasar B2C lan B2B. Iki nggawe efisiensi sing mung dipikolehi liwat pengalaman. Efisiensi tegese kurang wektu, tegese luwih murah.

Kejabi efisiensi, pendhidhikan terus dadi biaya saka panyedhiya layanan. Biaya gaji, medis, wektu preinan? Fugetaboutit.

Biayane biasane luwih murah tinimbang pegawe full-time, utawa gumantung karo sarat, bisa uga bisa ngirit biaya sing luwih gedhe. Maneh, kabeh mundur saka wektu.

Yen outsource, ROI apa sing bisa diarepake para pemasar? Mung ana siji cara kanggo ngerteni: miwiti konversi lan pilih kanthi wicaksana. Sampeyan bisa uga mbayar deviden gedhe kanggo golek mitra sing bisa kerja sama konser karo dheweke utawa tim ing omah, utawa bisa uga pengin outsource kabeh upaya pemasaran email, sup kanggo kacang.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.