MakeWebBetter: Mbangun lan Tuwuh Bisnis E-Niaga karo WooCommerce lan Hubspot

MakeWebBetter Hubspot WooCommerce Ecommerce Integrasi

Ora ana sangsi sing bisa digayuh Hubspot minangka CRM lan platform otomatisasi pemasaran lan WordPress minangka Sistem Manajemen Konten. Amarga iku plugin lan tambahan sing gampang, WooCommerce wis saya populer dadi platform e-commerce sing gampang dileksanakake.

Nalika WordPress wis ngeculake CRM dhewe, platform kasebut ora duwe kedewasaan Hubspot kanggo menehi kemampuan kanggo proses drive menyang strategi akuisisi lan retensi organisasi. HubspotKopling manajemen hubungan pelanggan (CRM) sing terjangkau lan otomatisasi pemasaran dadi platform sing apik kanggo diterapake ing perusahaan sing ngembangake proses lan strategi pemasaran mlebu.

Ing sisih liyane saka persamaan, HubspotCMS durung diwasa kaya WordPress, uga ora menehi solusi solusi e-commerce eksklusif. Yen bisnis pengin kabeh kaluwihan CRM, solusi e-commerce, lan otomatisasi pemasaran ... sampeyan kudu nggabungake. Matur nuwun sanget, Hubspot lan WordPress duwe fitur integrasi sing kuat lan pangsa pasar sing nyebar nganti ana solusi sing bisa dipilih.

MakeWebBetter: Hubspot lan WooCommerce

Perusahaan saya mbantu ngetrapake lan nggabungake solusi… lan gaweyan sing larang. Ngrekrut konsultan lan sumber daya pangembangan bisa nguntungake atusan ewu dolar perusahaan - ora kalebu pemeliharaan lan paningkatan sing isih dibutuhake. Asile, perkara pertama sing ditindakake minangka konsultan yaiku golek solusi sing wis digawe lan duwe reputasi apik.

MakeWebBetter minangka salah sawijining perusahaan… ora mung tim pangembang plugin, nanging agensi sing mbantu ngetrapake lan layanan Hubspot lan klien WordPress. Dheweke uga Anggota Emas saka Hubspot Program Mitra Solusi. Kanthi tembung liya, dheweke duwe sumber daya sing darmabakti kanggo terus nambah, nggawe inovasi, lan njaga solusine.

Khusus kanggo Hubspot lan WooCommerce, plugin lan penawaran layanan opsional bakal mbantu sampeyan nggabungake rong sumber data, bali menyang kegiatan e-commerce Hubspot, lan nggawe data bisa diakses kanggo komunikasi pemasaran sing dipersonalisasi, supaya bisa ngonversi konversi lan ngunggahake kesempatan.

Cara Nggabungake Hubspot lan WooCommerce

MakeWebBetter's Hubspot lan integrasi WooCommerce bisa dipikolehi ing 5 langkah tombol:

  1. Sambungake kréta Blanja WooCommerce menyang HubSpot
  2. Temtokake lapangan lan klompok khusus sampeyan kanggo nggabungake menyang HubSpot
  3. Segmen pandhuan karo HubspotSegmen Dhaptar Cerdas lan recency, frekuensi, lan moneter (RFM).
  4. Aktifake alur kerja pemasaran e-commerce prebuilt ing Hubspot kanggo drive konversi.
  5. Gawe laporan kanggo nggambarake penjualan lan pertumbuhan bisnis sampeyan.

Alur kerja pemasaran E-niaga sing wis digawe kalebu:

  • Alur Kerja Pamulihan Kréta sing Ditilar - Mbantu sampeyan mbalekake kreto sing ditinggalake lan ngidini pelanggan ngrampungake tuku nganggo serangkaian email, nawakake kupon diskon.
  • Sugeng Pelanggan Anyar & Entuk Alur Work Order 2 - Email iki micu sawise tuku pisanan lan dirancang kanggo menehi sawetara konten migunani kanggo para pelanggan.
  • Alur Kerja Konversi MQL Desain - Alur kerja iki bakal mbantu sampeyan ngasilake petunjuk (MQL) sing mumpuni ing toko. Fokus kanggo ngonversi lead menyang pelanggan. Alur kerja iki bakal kanthi otomatis nggawe seri email kanthi otomatis lan ngirim menyang MQL ing wektu sing pas.
  • Pitungan ROI - Alur kerja iki bakal mbantu ngitung Return On Investment (ROI) kanggo macem-macem kampanye pemasaran kayata MQL Nurturing, Sambutan Pelanggan Anyar lan Entuk Urutan kaping 2 lan liya-liyane.
  • Tindakake Nurture - Umume, ora digatekake. isih, paling penting. Alur kerja sing kurang fokus sing dirancang supaya sampeyan bisa nyambung karo pelanggan sajrone kabeh lelungan pelanggan. Serangkaian email tindak lanjut kanthi informasi khusus, tawaran, lsp. Lan liya-liyane.

MakeWebBetter Hubspot lan Plugin WordPress WooCommerce

  • Hubspot WooCommerce Integrasi Pro - solusi penjualan lan pemasaran otomatis sing kuat, sing mbantu para Pemasar eCommerce bisa ngowahi dadi pelanggan. Iki minangka solusi piranti lunak sing siap digunakake sing bisa nggabungake WooCommerce (platform e-commerce utama ing pasar sing nutupi 30% kabeh situs web) karo HubSpot. HubSpot minangka alat otomasi pemasaran inbound sing sampurna kanggo WooCommerce.

Miwiti Hubspot lan Integrasi WooCommerce

  • Panganggo Hubspot Sync WordPress - Otomatisake proses sinkronisasi kabeh informasi pelanggan menyang HubSpot kanggo ngakses luwih cepet lan proses nggawe keputusan sing efisien. Kanthi Sync Field to Field kanggo HubSpot, sampeyan bisa kanthi gampang peta properti kontak HubSpot lan lapangan pangguna WordPress.
  • Hubspot WooCommerce Ngundhuh Kréta Blanja sing Ditilar - pulihake dodolan toko WooCommerce sing ditinggalake kanthi ngirim pangeling email otomatis menyang pelanggan, sing wis ninggalake toko e tanpa ngrampungake tuku.
  • HubSpot Entuk Kutipan - solusi pemasaran kabeh-siji-siji sing menehi papan terpusat kanggo nyambung karo prospek potensial sampeyan, ngatur panjaluk kuotasi lan ngonversi dadi sales, langsung saka HubSpot CRM (CRM paling kuat) lan uga, nyiyapake pelacakan zona
  • Tawaran HubSpot kanggo Keanggotaan WooCommerce - ngidini sampeyan ngatur anggota situs nalika HubSpot menehi hasil karo tahap kesepakatan sing relevan, rencana lan tanggal pambukaan lan penutupan.
  • Kesepakatan HubSpot Saben Anggota - ngidini pangguna ngowahi potensial adol dadi transaksi HubSpot kanthi tahap kesepakatan sing cocog, alur kerja, jumlah, lan tanggal panutupan. Pantau jumlah produk, penjualan lan penghasilan liwat Pipa E-commerce lan Pipa Penjualan WooCommerce ing Dasbor Wawasan E-commerce sing dirancang
  • Generasi Kode Kupon Dinamis HubSpot - solusi cerdas kabeh-ing-siji sing nggawe otomatis kode kupon Digital sing ditargetake sing bisa ditebus sapisan, adhedhasar peringkat peringkat HubSpot RFM pelanggan.

Priksa Kabeh Produk lan Layanan MakeWebBetter

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.