Markus Pembuat Wis Sosial Kanthi Barel - Banyu Cabang Liyane, Mangga!

Aku bubar maca kiriman kasebut ing Greja Pelanggan, ditulis dening Jackie Huba lan Ben McConnell (rong wong sing paling pinter ing bisnis iki), babagan hoopla ing Tandha Maker's. Maker's Mark minangka salah sawijining merek ing payung Kulawarga produk

Malah kanca kita ing Raidious, Dodge Lile, chimed karo sawetara pengamatan sing cerdas. Kayane Markus Maker's mutusake kanggo ngencerake produke kanggo inventaris sing saiki, lan mula bakal tambah akeh permintaan. Tanggepan sing ditandhani merek Maker's Mark nalika nuduhake keputusan kasebut liwat situs web, lan saluran sosial, saora-orane, aku bakal ngombe luwih akeh bubur bubar yen aku Rob utawa Bill Samuels.

Miturut komentar sing wis dakwaca, ing Klub Sosial Markus Pembuat saiki ditampilake minangka penyelamat, minangka korektor dalan sing bener, utawa saluran sing bisa ngunci keputusan sing ora disengaja. Nanging aku duwe sawetara komentar, pengamatan, lan rekomendasi tambahan. Markus Pembuat mesthi wis nyadari yen ana merek, banjur ana merek.

Akeh produk ing portofolio produk ing Beam mesthi ora bakal ditliti kaya ngono babagan formulasi. Nanging babagan Laphroaig? Ardmore? Courvoisier? Kabeh mau uga merek Beam. Aku ora bisa mikir babagan keputusan sing luwih gampang lan gampang dibahas tinimbang ngganggu produk sing wis suwe. Nanging enteni, apa pasar ngerti owah-owahan produk kasebut suwene taun? Apa wis ana pangowahan tanpa menehi kabar marang konsumen? Aku sangsi.

Intiku iki. Sawise duwe merek, produk, sing sampeyan minangka panyedhiya ngerti meh sakral, apa sampeyan nggawe pangowahan sing signifikan, tanpa ana interaksi lan umpan balik saka konsumen? Umume produk sing apik bakal duwe manut setya sawise eksekutif pemasaran lan tentara tawon pekerja pindhah menyang merek anyar, menyang perusahaan anyar. Ing kene akeh merek sing gagal cara pendekatan nggunakake media sosial.

Dheweke ndeleng media sosial minangka mung saluran liyane, tanpa nggawe komunitas para panyengkuyung merek sing melu kerja sama karo merek kasebut. Sampeyan ora bisa nindakake iki liwat Twitter lan Facebook, lan nggawe hubungan sing tetep lan migunani. Mesthi, platform sosial kasebut bisa digunakake minangka saluran komunikasi kanggo komunitas, nanging penting banget kanggo nggawe portal solid, klompok fokus virtual yen sampeyan pengin, lan nggunakake iki minangka papan interaksi. Apa iki padha karo outsourcing? Adoh banget. Merek sampeyan ora ngerti babagan sing ana ing akeh wong, lan warna sing digunakake.

Dilema Bourbon uga nuduhake salah sawijining kasunyatan pemasaran sing anyar sing kritis ing abad kaping 21. Pemasaran ora ana ing ruang kosong, sing diurutake saka aula manajemen produk, dhukungan pelanggan, lan suite eksekutif. Sampeyan kudu melu erat karo keputusan utama sing mengaruhi merek, ing endi wae merek berinteraksi karo pelanggan. Iki minangka janji nyata babagan cara sosial bisa digunakake lan kudune digunakake, amarga alangan sing sadurunge ana saiki kurang relevan. Nanging, kita ora kudu ndeleng kabeh perkara sosial minangka pendhukung upaya kasebut. Lan tumindak liya yaiku kudu reaksional banget ing arena dunia sosialisasi. Mark Maker's dipeksa kanthi nyata, lan nggawe tim pemasaran Beam ing papan sing katon nalisir karo kode pemasarane.

Pariwara lan pemasaran kudu: "Mung tampilake informasi sing sejatine babagan kekuwatan alkohol lan aja negesake kekuwatan alkohol minangka atribut positif saka merek." Kode Pemasaran Beam.

Apa sampeyan Markus Pembuat, utawa merek apa wae, luangake wektu, lan gaweyan kanggo mbudidaya, sadurunge sampeyan gumantung ing bidang sosial kanggo ngrampungake kabeh masalah sampeyan. Lan ngombe kanthi tanggung jawab.

 

2 Komentar

  1. 1

    Aku ngerti kenapa dheweke pengin nggawe pangowahan, nanging iki keputusan sing ora apik wiwit wiwitan. Nalika krungu kabar kasebut, aku ngguyu bojoku lan ujar, "Ya ora bakal sukses." lan katon .. ora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.