Gawe Logo Web 2.0 sampeyan

Pengaruh 2.0

Lucu banget. Gawe Logo Web 2.0 dhewe ing kene (UPDATE: Situs iki ora kasedhiya maneh). Aku nemokake iki ing blog Peter Glyman.

6 Komentar

  1. 1

    Iki minangka kaca sing apik lan lucu. Dheweke uga duwe - kanthi desain sing padha - jam web. Ngalahake wong liya sing wis dakdeleng (sanajan aku durung ngerti sebabe ana sing ngirim jam ing situs web…)

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Barang saya parah, saiki mung ana kesalahan 404. Bugger, kayadene aku duwe ide sing apik yen bisa nggunakake efek kasebut.
    Ya, Internet is barang adi.
    Matur suwun kabeh inspirasi - pinter duwe komunitas myBlog mung mbukak ing kaca ngarep.

    • 6

      Matur suwun, Martin! Aku wis ngowahi entri. RE: Aku wis main karo sidebar supaya luwih efektif. Javascript MyBlogLog isih ana ing sikil - dadi blogger sing ngunjungi isih dikenal ing kaca ngarep, nanging aku ora pengin alon kabeh kaca yen layanane alon-alon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.