Cara Nyepetake Situs WordPress Sampeyan

WordPress

Kita wis nulis, kanthi akeh, pengaruh kacepetan tumindak pangguna sampeyan. Lan, mesthine yen ana pengaruh marang prilaku pangguna, ana pengaruh ing optimasi mesin telusuran. Umume wong ora ngerti nomer faktor melu proses sederhana ngetik kaca web lan ngemot halaman kasebut kanggo sampeyan.

Saiki separo meh kabeh lalu lintas situs seluler, sampeyan uga kudu duwe kaca sing entheng lan cepet supaya pangguna ora mumbul. Masalah gedhe banget sing dikembangake Google Kaca Ponsel sing Dipercepat (AMP) kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan penerbit, aku ngajak sampeyan ngatur lan nampilake versi AMP kaca sampeyan.

Yen sampeyan pangguna WordPress, mesthine sampeyan ngalami masalah sing paling umum, yaiku proses sing alon. Pangolahan alon-alon WordPress dadi masalah nyata nalika karya sampeyan kena pengaruh ora kasedhiya situs sampeyan.

Blogging Dasar 101

Infographic hebat iki saka Blogging Dasar 101 ngliwati proses logis kanggo ngapikake kinerja WordPress.

  1. Ngatasi masalah sing bisa nyuda situs sampeyan. Elinga yen situs sampeyan bisa mlaku kanthi cepet nalika lalu lintas, banjur mandheg nalika sampeyan mbutuhake kinerja paling apik - kanthi akeh pengunjung sekaligus.
  2. Copot plugin sing ora perlu sing nyebabake stres banget ing basis data utawa mbukak akeh elemen ing kaca eksternal sampeyan. Piranti administratif ora duwe pengaruh sing signifikan, mula aja padha kuwatir.
  3. Ngoptimalake database sampeyan kanggo pitakon sing luwih cepet. Yen sampeyan kaya Perancis kaya ngono, aja kuwatir. Basis data bisa digunakake luwih cepet nalika data diindeks kanthi bener ing njero. Akeh host ora ngoptimalake basis data kanthi otomatis, nanging ana sawetara plugin sing bener. Sampeyan mung kudu serep data dhisik!
  4. Jaringan Pangiriman Konten kirim konten statis kanthi regional kanthi cepet menyang sing maca. Kita wis nulis ringkesan, Apa sing diarani CDN? kanggo mbantu sampeyan ngerti.
  5. Nyepetake Masalah Gambar kanthi nyuda ukuran gambar tanpa ngorbanake kualitas. Kita nggunakake Kraken ing situs iki lan wis dadi solid. Sampeyan uga kesed mbukak gambar dadi mung katon nalika pangguna nggulung menyang tampilan.
  6. Caching diwenehake dening host kita, Flywheel. Yen host sampeyan ora nyedhiyakake cache, ana sawetara plugin apik sing bakal mbantu sampeyan. Disaranake WP Rocket kanggo sampeyan sing pengin ngindhari kabeh tweaking plugin liyane ing njaba.
  7. Nyilikake lan Minifikasi Kode Sampeyan, nyuda nomer file sing dijupuk lan mbusak spasi sing ora perlu ing HTML, JavaScript lan CSS. WP Rocket uga nduweni fitur kasebut.
  8. Nuduhake Media Sosial tombol iku kudu kanggo situs apa wae, nanging situs sosial ora bakal bisa digunakake bebarengan lan nindakake tugas sing apik banget kanggo mesthekake yen kancing ora bakal mandheg situs. Kita seneng tenan kabeh kustomisasi sing Shareaholic nyedhiyakake - lan sampeyan malah bisa monitisasi situs kanthi nggunakake platform.

Apa sampeyan ngerti manawa situs sampeyan ora aktif kabeh? Aku ngajak sampeyan mbukak lan ngatur Jetpackplugin supaya sampeyan bisa ngawasi downtime situs WordPress sampeyan. Layanan gratis lan luwih becik ngerti manawa situs sampeyan ngalami masalah kinerja. Mangkene infographic lengkap!

Cara nyepetake WordPress

6 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Persiyapan Ngundhuh lan nganyari 22 detik. Lan 2 menit aku mubeng-mubeng lan lunga, "ngenteni, iya iku?"

    Apa wae tembung nalika kaca, kategori, lan arsip bakal entuk katresnan sing padha?

  4. 5

    Artikel sing Apik tenan. Aku nemokake luwih akeh poin tinimbang kiriman optimisasi kacepetan liyane.
    Aku ngetutake sawetara poin sampeyan saiki kacepetan kaca ngisor 700ms. sadurunge ana 2.10s. Matur nuwun kanggo artikel apik tenan iki, manawa bakal dakcritakake karo kanca-kanca blogger.
    salam,
    kathir.

  5. 6

    postingan sing migunani banget lan migunani. aku nemokake situs wordpress saya alon ... artikel iki mbantu aku lan aku nemokake sawetara cara anyar kanggo ngoptimalake situsku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.