Cara Nggawe Otomatisasi Marketing kanggo Sampeyan

carane nggawe otomatisasi pemasaran bisa digunakake

Ana akeh kebingungan ing ngarep online saiki babagan apa sing diarani otomatisasi pemasaran. Katon manawa ana perusahaan sing ngerti carane ngirim email adhedhasar acara sing dipicu, dheweke uga ngarani dhewe otomatisasi pemasaran. Kita wis sinau saka sponsor otomasi pemasaran, Tengen Ing Interaktif, manawa ana ciri khas sistem otomatisasi pemasaran sing kudu digoleki saben pemasar:

  • Data - kemampuan kanggo nglumpukake data, liwat formulir, utawa liwat basis data pelanggan lan penjualan sing terintegrasi. Iki nggawe perusahaan bisa nggawe komunikasi kanthi bener babagan demografi, firmagraphics, riwayat tuku, lan data kritis liyane.
  • Nulis - mung micu acara, dudu otomatisasi, nanging kemampuan kanggo ngawasi pirang-pirang interaksi timbal utawa pelanggan lan gawe model nulis biji sing mindhah pelanggan sajrone siklus urip pelanggan yaiku kepiye sampeyan entuk pesen sing pas kanggo sing bener ing wektu sing pas.
  • Drip lan Pesen Dipicu - Kadhangkala pemicu email, kayata ing kréta blanja sing ditinggal, bisa uga bisa digunakake. Nanging ing wektu liyane, sampeyan kudu menehi informasi migunani sing bakal menehi informasi babagan prospek sampeyan nganti siyap njupuk tindakan utawa tuku. Drip marketing kritis, nggawa pesen menyang sing nampa nalika pengin utawa butuh.
  • Integrasi sosial - pelanggan lan timbal interaksi karo merek liwat media sosial, ora mung ing situs utawa kaca landas. Platform otomatisasi pemasaran sampeyan kudu bisa ngukur pengaruh saka titik tutul kasebut.

Mesthi wae identifikasi pengunjung, kaca landas, email lan pemasaran seluler, antarmuka panganggo sing sederhana kabeh kalebu fitur sistem otomasi pemasaran sing apik. Pilih platform otomatisasi pemasaran kanthi wicaksana. Kita ndeleng manawa akeh perusahaan sing tuku sistem fitur sing ora bisa dileksanakake - nanging mbayar. Lan kita nyumurupi perusahaan liyane sing berjuang kanggo nyadari bathi tuku otomatisasi pemasaran amarga sistem kasebut winates banget. Akeh platform otomatisasi pemasaran winates kanggo akuisisi, lan ora cukup fokus ing retensi lan pangembangan pelanggan.

Kanggo departemen pemasaran sing pengin entuk kauntungan kompetitif, alat otomasi pemasaran nawakake kemungkinan sing luar biasa. Contone, perusahaan sing nandur modal ing piranti lunak otomasi pemasaran biasane nyadari 15 persen tabungan kanggo kreatifitas. Luwih apik maneh, umume perusahaan wiwit nyadari investasi maneh - 44 persen nyadari ROI sajrone nem wulan, lan 75 persen ndeleng ROI sajrone setaun. Kanggo nindakake kabeh iki, sampeyan kudu duwe wong sing bener ing papan kasebut.

iki infographic otomatisasi pemasaran saka Adecco duwe mupangat mupangat lan praktik paling apik kanggo nggunakake platform otomatisasi pemasaran sampeyan.

Pemasaran-Otomatis-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.