Cara Nggawe Konten Sampeyan Luwih Bisa Dibagi

tips nuduhake sosial

Judhul infographic iki pancen Formula Rahasia Kanggo Pangsa Viral sing Sempurna. Aku seneng infographic nanging aku dudu penggemar jenenge ... dhisik, aku ora percaya ana formula. Sabanjure, aku ora percaya ana bagean sing sampurna. Aku yakin ana kombinasi faktor lan kedadeyan sing nyebabake konten gedhe dituduhake. Sawetara iku mung regane nalika ana ing ngarepe wong sing bener sing bisa nggedhekake jangkauan. Faktor liyane dituduhake kanthi apik ing infographic iki saka Gryffin, perusahaan pemasaran online.

Kunci kanggo nggawe konten sing bisa dituduhake yaiku duwe saldo bahan sing pas. Sampeyan kudu narik emosi sing pas, milih format lan dawa sing pas, lan duwe visual sing pas. Apa sampeyan ngerti, sanajan konten ringkes luwih populer ing para pemasar konten, artikel ing antarane 3,000 nganti 10,000 tembung entuk paling akeh?

Infographic mbukak liwat emosi, kognisi, riset, readability, visual, judhul gedhe, panguwasa, pengaruh, wektu lan malah nguripake konten lawas sing populer (strategi sing asring digunakake Martech Zone). Priksa uga priksa infographic anyar sing dituduhake ing 5 strategi kanggo nuduhake konten sampeyan.

TFF-M5-ViralShare

One comment

  1. 1

    Infografis sing apik kanthi dhaptar tips sing migunani banget. Duwe visual penting banget amarga sing narik perhatian masarakat uga ngirim ing wektu sing tepat. Ora bakal migunani banget yen sampeyan duwe visual sing paling apik, nanging dikirim nalika ora ana kegiatan. Kirim apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.