MainWP: Ngatur Situs WordPress kanthi Pusat

mainwp

Wong-wong hebat ing Automattic wis nggabungake kanthi raket manajemen WordPress terpusat lumrahe Jetpack plugin Aku wis nemoni siji masalah, nanging bakal kelangan jaman kepungkur Jetpack Analytics nalika situsku kepisah lan situs pementasan wis nyambung. Pancen apik banget - lan aku matur nuwun amarga aku wis nginstal Google Analytics.

Yen sampeyan ora pengin kabeh alat gumantung ing siji platform gedhe kaya Jetpack, ana alternatif. Bubar, klompok pangguna WordPress sing maju wis dibahas MainWP. Uga, MainWP njupuk pendekatan liyane babagan cara ngatur pirang-pirang situs - kayata ngidini sampeyan nyebrang konten lan nambah pangguna ing situs.

MainWP nduwe luwih saka 100,000 instalasi lan tetep njaga fitur inti gratis sing kuat:

  • Manajemen Gampang - Dashboard MainWP ora bakal repot ngatur tema lan plugin sampeyan. Sampeyan bisa langsung mriksa situs WordPress sing duwe update sing kasedhiya saka siji lokasi pusat. Mung siji klik bakal nganyari kabeh kanggo sampeyan.
  • Plugin sing Ditilar - MainWP mriksa status plugin lan tema pungkasan sing dianyari lan menehi tandha yen durung dianyari ing wektu tartamtu. Iki menehi sampeyan wawasan manawa plugin utawa tema bisa uga ditinggalake dening penulis supaya sampeyan bisa nggoleki plugin sing luwih anyar.
  • Akses Siji Klik - Kanthi Dashboard MainWP sampeyan bisa lali ngetik saben URL, mlebu lan sandhi kanggo ngakses situs Child WP-Admin. Kita wis gampang ngakses kabeh situs WordPress kanthi akses siji klik sing intuisi. Navigasi menyang sub-menu situs sampeyan banjur klik tautan admin kanggo mbukak, lan sampeyan langsung mlebu lan siyap ngatur. Ora ana maneh login lan sandhi sing bakal ilang!
  • Upgrade siji Klik - Kanthi Dashboard MainWP sampeyan bisa nganyari kabeh situs kanthi mung klik tombol, ora ana alesan kanggo mlebu menyang saben situs sing mriksa update sing kasedhiya. Sampeyan uga bisa ngotomatisasi upgrade tema utawa plugin (utawa ora digatekake).
  • Gawe serep sing dipercaya - Gunakake fitur serep Dashboard MainWP lan nikmati layanan serep kualitas premium kanggo kabeh situs WordPress. Sampeyan uga bisa milih ora kalebu folder tartamtu sing ora kritis misi. Sampeyan uga bisa otomatis nggawe serep lan duwe macem-macem setelan kanggo macem-macem situs, gumantung karo kabutuhan.
  • Manajemen Konten - nerbitake konten menyang situs saiki gampang banget. Pilih situs sampeyan saka dhaptar, tulis isi, lan terbitake, tanpa repot mlebu menyang saben situs. Gampang banget kanggo ngatur tautan, komentar, lan spam uga nggunakake fungsi nerbitake, mbusak lan spam kanthi akeh.
  • Manajemen Panganggo - Ngatur pangguna ing situs anak saiki gampang banget. Sampeyan bisa ngatur kabeh pangguna saka kabeh situs langsung saka MainWP Dashboard tanpa prelu mlebu ing saben situs WordPress.
  • Atur-atur - Dashboard MainWP utama sampeyan yaiku plugin sing dadi host ing instalasi WordPress sampeyan dhewe lan ora ing server pribadi. Kita ora nyimpen cathetan tumindak, situs Anak utawa cara nggunakake plugin.

Mlebu kanggo anggota lan sampeyan bisa entuk akses Bundle saka MainWP, luwih saka 36 ekstensi premium sing nambah kemampuan kuat sing ora bisa ditemokake ing papan liya. Priksa link rusak, analisis kacepetan kaca, Analytics integrasi, jadwal penjadwalan, manajemen setelan akeh, ngawasi uptime, lan uga migrasi Blogvault.

Mlebu kanggo MainWP Gratis!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kita mung nambah jaringan sing bakal digunakake kanggo nggunakake Whitney. Nganti saiki, kita wis nggunakake Managed WordPress Hosting kanggo nggagalake sawetara operasi kasebut. Aku sengit dadi agensi ing industri hosting lan manajemen situs - luwih becik aku mbayar luwih akeh kanggo host sing ngurus.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.