Mailtrack: Lacak Gmail Sampeyan Mbukak nggunakake Plugin Chrome iki

track mbukak gmail

Apa sampeyan nate mikir manawa ana sing mbukak email sing sampeyan kirim nggunakake Gmail? Sampeyan bisa nggunakake Mailtrack kanggo nindakake mung. Mailtrack minangka plugin Chrome sing nambah piksel pelacak menyang pesen sing metu. Nalika panampa mbukak email, gambar bakal dijaluk lan Mailtrack ndhaptar mbukak, nuduhake manawa wis katon kanthi tandha ing antarmuka Gmail.

Iki minangka alat sing efektif lan efektif supaya kabeh klien email nggabungake menyang platform. Sakbenere kabeh email wis dikirim lan katon ing format HTML saiki, dadi solusi sing efektif. Yen sampeyan pelanggan nggunakake Outlook, asring diblokir lan ora ngeculake gambar kanthi default dadi sampeyan bisa uga ora ndhaptar mbukak sanajan ana wong liya.

Mailtrack duwe antarmuka sing gampang kanggo ndeleng email sing wis dibukak lan diwaca.

dashboard mailtrack

Gmail mung kudu tuku app iki saka wong-wong kasebut lan nggabungake menyang platform bebarengan karo API metodologi kanggo digunakake karo klien. Klien email ing sanjabane Browser Chrome ora bakal nambah piksel pelacak.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.