Mailjet ngluncurake Tes A / X nganti 10 Versi

logo mailjet

Beda karo uji coba A / B tradisional, Mailjet kang Pengujian A / x ngidini pangguna mbandhingake nganti 10 macem-macem versi email tes sing dikirim adhedhasar campuran nganti patang variabel utama: Garis Subjek Email, Jeneng Pangirim, Mbales Jeneng, Lan isi email. Fitur iki ngidini perusahaan nyoba efektifitas email sadurunge dikirim menyang klompok panampa sing luwih gedhe, lan nawakake pelanggan wawasan sing bisa digunakake kanthi manual utawa kanthi otomatis milih versi email sing paling efektif kanggo ngirim penerima sing isih ana ing dhaptar target.

Fitur Comparison Kampanye Mailjet menehi kekuwatan marang para pelanggan kanggo maneh maneh nganti 10 kampanye kepungkur, saengga pangguna bisa nemtokake asil kampanye kanthi luwih cepet tinimbang sadurunge lan gampang nol ing kampanye sing paling efektif saben minggu, wulan utawa taun.

Alat agregasi platform ngidini pangguna nglumpukake kampanye sing padha, kaya pesen penjualan saben wulan utawa buletin mingguan, lan entuk wawasan sing jero babagan email sing wis dijadwalake utawa siklus. Nggunakake fitur kasebut bebarengan, klien bakal duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan email sing paling cerdas kanggo bisnis, kayata wektu paling apik ing taun iki kanggo gawe jadwal pengumuman utama utawa ngrancang adol gedhe sabanjure.

Saliyane fitur mbandhingake, Mailjet uga ndhukung segmentasi (ngidini pangguna ngirim macem-macem versi email menyang macem-macem kontak), personalisasi (ngatur email menyang saben kontak tartamtu), lan wis ditambahake API nganyari kanggo integrasi karo sistem manajemen konten, aplikasi, situs web lan CRM.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.