Alur Surat: Tambah Autoresponder lan Otomatis Urutan Email

automasi email

Salah sawijining perusahaan duwe platform ing endi retensi pelanggan langsung ana gandhengane karo platform kasebut. Sacara sederhana, klien sing nggunakake sukses banget. Klien sing berjuang terus. Ora umum kanggo produk utawa layanan apa wae.

Akibate, kita nggawe serangkaian email sing nduwe pendhidhikan lan menehi nasabah kanggo miwiti nggunakake platform kasebut. Kita nyedhiyakake video cara lan uga ide babagan cara nggunakake. Kita langsung ndeleng paningkatan panggunaan, sing nyebabake asil, sing pungkasane nyebabake penylametan klien sing luwih apik. Kita otomatis nggawe seri kasebut dadi autoresponder nalika platform klien wis siyap lan dheweke wis rampung latihan.

Amarga email kasebut otomatis, mula ora ana biaya kanggo nggawe program kasebut. Nanging, kajaba kita pengin mbuwang dhuwit ing wektu pangembangan, integrasi lan otomatis sing nyebabake aliran email kudu rampung nggunakake platform sing apik.

Alur layang minangka platform sing dibangun khusus kanggo pangguna pungkasan kanggo nyeret lan nyelehake urutan email menyang alur kerja.

Alur layang

Fitur Mailflow Klebu

  • Automation - Mbangun urutan kaya diagram alur kanthi mung sawetara klik. Peta kabeh kampanye kanthi visual.
  • Target - Aja mikir babagan segmen lan wiwiti mikir babagan individu supaya olahpesen sampeyan bisa dadi pribadi.
  • Wektu - Kirimake kampanye nalika panampa paling responsif, ngluwihi wektu saben dina lan adhedhasar prilaku nyata.
  • WordPress - Sambungake situs WordPress sampeyan ing sawetara detik kanggo nggawe formulir khusus lan menehi tag pangguna adhedhasar tumindak ing situs.
  • Analytics - Aja ngenteni nganti rampung - delengen apa sing sejatine kedadeyan lan atur kampanye kanthi cepet.
  • integrasi - A kebak API lan dhukungan kanggo mbangun integrasi khusus. Ditambah luwih saka 400 kemungkinan integrasi liwat Zapier.
  • Profil pangirim - Ngatur macem-macem klien, kampanye lan pangirim kabeh saka siji akun lan pertukaran panas ing kampanye.
  • Menehi tag - Sinau luwih lengkap babagan individu ing pamirsa adhedhasar tumindak sing ditindakake ing kampanye lan online.
  • Zona wektu - Setel zona wektu ing level lokal, supaya sampeyan bisa kanthi otomatis ngirim saben kampanye ing wektu sing pas.
  • API Lengkap - Alur surat dibangun saka API munggah Kabeh layanan diwiwiti saka kita API lan sampeyan uga bisa.

tukang nggawe alur

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.