Mailbutler: Pungkasane, Asisten kanggo Apple Mail sing Gegandhengan!

mailbutler

Nalika nulis iki, aku saiki lagi ngirim surat neraka. Aku duwe 1,021 email sing durung diwaca lan tanggepanku ora bisa dilaporake liwat media sosial, telpon, lan pesen teks. Aku ngirim udakara 100 email lan nampa udakara 200 email saben dina. Lan iku ora kalebu langganan buletin sing dak tresnani. Kothak mlebu ora bisa dikontrol lan kothak mlebu nol pancen realistis kaya dinosaurus jambon.

Aku wis nggunakake akeh alat kanggo nulungi lan aku mesthi kecewa, mbuwang kabeh lan bali menyang Apple Mail sing gendera, saringan, lan dhaptar VIP minangka driji sing digunakake kanggo masang bendungan kasebut. Nanging ora cukup. Aku isih frustasi. Aku pengin ngatur gelombang panjaluk sing luwih apik. Lan aku ngerti manawa kanggo saben sawetara atus email, mesthi ana sawetara kesempatan kanggo pasangan sing kudu dakpentingake.

Udakara seminggu kepungkur, Thaddeus Rex, a ahli merek sing bisa digunakake karo kita ing klien sing bisa uga utawa ora nate nyakseni aku kanthi terbuka nangis ing ngarep kothak mlebu, dakcritakake Pangirim Email. Beda karo akeh platform pihak katelu sing mriksa utawa njupuk kothak mlebu, Mailbutler minangka add-on sing integral kanthi mulus karo Apple Mail. Apik banget yen Apple pancen kudu nggawe perusahaan iki lan nambah fitur kasebut minangka standar.

Fitur Mailbutler

  • Tundha - Kanthi nundha email, sampeyan bakal sementara ngilangi kothak mlebu.
  • ranging - Ayo ngerti yen panampa wis mbukak email sampeyan. Iki minangka alat sing apik kanggo profesional pangembangan bisnis yen ana prospek mbukak email intro utawa proposal.
  • Jadwal - Jadwal email sampeyan bakal dikirim ing tanggal lan wektu tartamtu ing mbesuk.
  • Batalake Kirim - Kanggo sawetara wektu, sampeyan bisa mbatalake pangiriman email lan mbenerake kemungkinan kesalahan.
  • Signature - nggawe tapak asma email sing apik kanthi milih ing antarane macem-macem template.
  • Cloud Upload - Mailbutler kanthi otomatis ngunggah lampiran file gedhe menyang cloud lan nambah link sing cocog karo pesen sampeyan.
  • Pangeling lampiran - Aja lali masang file menyang pesen maneh sing sampeyan sebutake ing teks pesen.
  • Gambar Avatar - Kanthi Mailbutler, pangirim email bisa ditemokake kanthi gampang kanthi gambar avatar sing warni.
  • Kothak mlebu langsung - Akses kothak layang sing paling asring digunakake langsung saka menu bar - siji klik adoh saka endi wae
  • Emojis - Ikon cilik sing apik banget sing kalebu komunikasi modern… saiki uga ing email.
  • Busak langganan - Mailbutler nggampangake supaya ora langganan langganan buletin sing ora dikarepake: Siji klik!

Mangkene gambar babagan cara sing gampangPangirim Email bisa gawe jadwal. Salah sawijining fitur sing dak tresnani yaiku njaga setelan pungkasan - dadi aku Dina Bisnis Sabanjure jam 8:00. Iki apik banget amarga aku ora peduli karo wong sing ngerti yen aku nanggapi email ing 2:48 AM, heh.

penjadwalan mailbutler

Fitur Mbukak Mailbutler

  • tugas - Tandhani email minangka barang sing kudu ditindakake supaya ora lali maneh babagan tugas penting.
  • Kothak mlebu - Ngaso, duwe Mailbutler: Otomatis mateni akun email tartamtu adhedhasar jam kerja.
  • penawaran - Cepet nuduhake kutipan saka pesen email ing aplikasi utawa layanan liyane.
  • Giphy - Kanthi Mailbutler sampeyan duwe akses langsung menyang gambar animasi trazillion supaya bisa luwih ekspres.

Instal Mail Butler GRATIS!

Aku pancen seneng banget Pangirim Email nduweni Kothak mlebu fitur sing lagi dikembangake. Kakehan kita nampa email nalika wengi saka klien kanthi panjaluk supaya bisa diluncurake. Kita ora pengin responsif, nanging asring nglatih para klien supaya praktis bisa nyambung karo kita sawayah-wayah awan utawa wengi ... dudu praktik sing apik amarga dudu departemen dhukungan. Aku luwih seneng ngaso nampa email nganti dina kerja sabanjure. Klien sing bisa uga darurat bisa uga nelpon kita.

Pengungkapan: Aku nggunakake link referensi ing kiriman kanthi pangarep-arep supaya sampeyan entuk instal lan mbayar layanan lan bisa entuk gratis! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.