Kanthi kothak layang, Aku Bisa Nggawe Inbox Zero

kothak layang

Nalika aku krungu para profesional kaya Michael Reynolds saka Spinweb ngrembug Inbox Zero (tekan titik sing sampeyan ora duwe email ing kothak mlebu), aku menenganIbumu iku hampster, lan bapakmu mambu sepuh".

Kothak mlebu luwih saka 3,000 pesen. Pirang wulan kepungkur luwih saka 20,000 pesen nganti aku sengaja ngilangi 17,000. Aku ora preduli. Amarga prospek smug (sing dituju) ing email sing disimpen, aku ora nate ngimpi yen sejatine aku bakal entuk Kothak mlebu Zero, sanadyan. Aku ora yakin manawa nate peduli - nganti saiki.

Kanca sing apik, Adam Cilik, crita babagan aku Kothak layang - aplikasi kanggo Gmail sing bisa digunakake karo iPhone. Sarwa ... ngidini 4 stroke ing saben pesen sing ngidini sampeyan arsip, sampah, tambahake menyang dhaptar, utawa geser mengko. Pilihan mengko njedhul jendhela sing ngidini sampeyan milih mengko awan, sore iki, sesuk, akhir minggu iki, minggu ngarep, ing sawijining wulan, mengko utawa pilih tanggal!

Iki ngerteni - geser mengko pancen paling disenengi amarga asring ora duwe wektu kanggo maca kabeh email sing dipikolehi nalika awan amarga panjaluk klien. Aku ora ing Inbox Zero lan ora bakal sawetara minggu… nanging pungkasane ana pangarep-arep!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Maca apik. Matur nuwun, Doug.

    Kotak surat minangka sing paling apik kanggo ngolah email ing perjalanan, lan aku dadi penggemar nalika kudu "proses nalika bepergian". Yen ora, aku nyoba matesi mriksa nganggo email ing seluler amarga aku ngerteni luwih alon tinimbang ngolah ing desktop.

    Kanggo desktop kanggo nambah produktivitas (kaya kothak layang), aku nggunakake unrollme, boomerang lan kanggo kontak, timku dhewe duwe aplikasi sing diarani TulisThat.name. Aplikasi liyane sing apik kanggo pindhah kanthi cepet menyang kothak mlebu nol yaiku mailstrom.

    Cheers,
    Brad

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.