Evolusi Magento

magento infographic

Milih platform e-commerce gumantung saka macem-macem variabel. Jumlah produk sing sampeyan adol, kustomisasi produk sing kasedhiya, persyaratan integrasi, lan sumber daya kanggo nambah lan ningkatake platform kabeh duwe peran. Magento wis njeblug minangka platform e-commerce perusahaan sing dipilih amarga fleksibilitas kanggo kustomisasi lan pamirsa akeh pangguna sing nggawe solusi lan ndhukung. Kita duwe mitra Magento Platinum sing digunakake, Perdagangan Verge, sing ngurus kabeh saka migrasi, implementasi, optimalisasi lan uga kepenuhan.

Infographic iki saka Chopper CSS nyedhiyakake kabeh pemahaman babagan pertumbuhan platform lan kenapa komunitas e-commerce seneng banget karo platform kasebut.

evolusi-crita-magento-by-css-choppers-infographic_519b6d72b3853

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.