Magento vs osCommerce vs OpenCart

e-commerce perbandingan

Penjualan e-commerce global saya mundhak dadi 19% saben taun lan ora suwe saya suwe. Iki infographic saka Forix Web Design mbandhingake telung platform utama - Magento, osCommerce lan OpenCart, kanggo mbantu pangguna milih platform e-commerce sing paling apik kanggo situs kranjang.

Katelu platform kasebut ngluwihi kekuwatan luwih saka 30% pasar. Sanajan ana akeh pilihan liyane, nggunakake platform e-commerce sing diadopsi kanthi apik sing duwe komunitas pangembangan lan dhukungan bisa menehi sampeyan kebutuhan sing cocog. Dheweke paling cepet nggunakake strategi anyar - apa ora kaya potongan or panggunaan seluler.

Magento vs osCommerce vs OpenCart

7 Komentar

  1. 1

    Hei Douglas, iki minangka perbandingan sing apik. Sing ora dingerteni yaiku "X" @ "Magento -> Statistik". Malah edisi CE nyedhiyakake macem-macem laporan, kayata kranjang sing ditinggalake, topeller, pelanggan top lan liya-liyane.

  2. 3

    osCommerce minangka sejarah, aturan Magento kanggo toko gedhe. OpenCart lan PrestaShop apik kanggo sing cilik. Aku nyaranake supaya kabeh klien pindhah menyang osCommerce menyang Magento, Presta utawa OpenCart. Yen sampeyan lagi ing osCommerce - maju

  3. 4

    "Magento apik kanggo situs gedhe" lan "Opencart apik kanggo
    cilik ”ORA BENER

    Aku wis maca iki ing
    puluhan artikel lan blog nulis. Pengalaman kita nalisir.

    Kita wis mantep
    ukuran gedhe situs dagang Diamond ing OpenCart lan Magento. Lan nyadari "OpenCart" luwih efisien.
    Magento duwe akeh pangolahan server lan luwih saka udakara. 20,000
    produk indeksasi DB nyedhot. Kanggo toko sing ngatur dhewe sinau kurva sinau ing toko magento
    sing duwe banget tajem. Ekstensi OpenCart luwih murah lan akeh.

  4. 5

    Luwih saka 90% wong ngerti manawa magento ana ing ndhuwur lan umume wong sing seneng iki. remaing 10% ora seneng mung amarga templet. Nanging dheweke isih nambah .. mulane wong-wong remaing uga pindhah saka kabeh platform liyane menyang magen.

  5. 6
  6. 7

    Hai Douglas,
    Perbandingan sing apik. Ora diraguhi solusi Magento Ecommerce pancen paling apik, nanging oscommerce minangka solusi lawas. Wong saiki pindhah menyang solusi sing anyar lan luwih efisien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.