Napa Magento Terus Mimpin Industri CMS E-Niaga

perusahaan e-commerce magento

Situs e-commerce biasane dadi investasi lan dibutuhake ing investasi sing mung perusahaan perusahaan sing bisa entuk. Semono akeh konsumen sing tuku online, pengecer terus ndeleng penurunan ing kunjungan toko - mula dadi penting banget supaya bisa nggawe e-commerce lan nyoba njupuk pangsa pasar maneh.

Nalika ana sawetara platform hebat sing nggabungake hosting, panggunaan gampang, layanan lan malah sistem sistem penjualan ... mayoritas penjual inventaris sing dhuwur wis ngetrapake Magento minangka CMS e-commerce. Kaya platform open source liyane, Edisi Komunitas Magento wis misuwur kanthi jaringan akeh sumber daya layanan, desain, pangembangan lan integrasi.

Magento cukup fleksibel kanggo nyukupi kabeh kabutuhan unik lan terus maju bareng sampeyan kanthi koleksi ekstensi. Ana ewonan template lan tema kanggo nyipta situs web Magento lan Magento Extensions kanggo mbantu situs web sampeyan ngembangake forte. Edisi Komunitas mbukak kanggo modifikasi sistem inti; dene edhisi Enterprise nduweni luwih akeh fitur lan fungsionalitas nanging ora gratis utawa ora mbukak kanggo modifikasi sistem inti.

BestPlugins.com wis ngembangake infographic iki kanthi 16 mupangat lan fitur nggunakake Magento. Dheweke uga menehi sawetara wawasan tambahan babagan situs sing ing negara industri Ecommerce CMS.

Magento - CMS E-Niaga Paling Apik

6 Komentar

  1. 1

    Aku pengin ora setuju. Mangkene statistik saka BuiltWith babagan panggunaan e-commerce ing kabeh internet: http://trends.builtwith.com/shop

    Utawa kanggo nyuda asil langsung, iki ringkesan saka 1/26/15: http://danielsantoro.com/files/randshare/usage-statistics.png

    Magento duwe kekuatan 9.94% kabeh toko online… WooCommerce duwe 17.77%, meh tikel pangguna. Cethane Magento ora 'memimpin industri', amarga pangsa pasar terus nyuda nalika WooCommerce terus berkembang.

    Minangka cathetan, aku dibom dening popup lan popover nalika nulis iki - Aku kudu nutup papat windows sing beda ing titik iki, dadi sampeyan bisa uga mateni sawetara plugin pemasaran. Ora UX sing apik.

  2. 4
  3. 5

    Matur nuwun kanggo menehi statistik palsu. Iki kirim sampah. Magento mung bakal mati, WooCommerce njupuk eCommerce menyang level sabanjure lan aku bisa menehi katrangan amarga aku nggarap atusan proyek Magento / Prestashop / WooCommerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.