Dirancang kanggo Nuduhake Soko sing Ora Biasa

tombol abang madascar

Anak-anakku mesthi ngolok-oloki aku amarga film animasi dak tresnani - pancen ora cukup. Nalika aku ndeleng Madagaskar 2, aku seneng adegan iki nalika lampu abang wiwit sumunar lan mateni… deleng carane ditangani penguin ing rodha:

Pancen ala yen Analytics ora mesthi duwe lampu abang sing sumunar "sing dirancang kanggo nuduhake prekara sing ora umum" uga manual babagan cara ngatasi. Mesthi - sanajan padha nate - nalika pesawat isih mabur, mesthine dheweke milih ora nindakake apa-apa.

Organisasi uga disenengi dening akeh nomer (kaya aku!). Masalahe yaiku biasane ana crita ing jumlah sing kudu nyebul bolam abang. Tugas sampeyan minangka Marketer kanggo nemokake ... bisa uga ana lalu lintas tembung kunci utawa situs referensi sing katon entheng.

Sing paling cedhak karo manual yaiku saran saka wong kaya Avinash Kaushik lan praktik paling apik analytics blog Apa jinis lampu abang sing wis ditemokake (utawa ora digatekake) ing Analytics?

Mbok sampeyan kudu nindakake sawetara sadurunge pesawat mudhun! Utawa apa sampeyan nemokake Laporan Analytics "apik lan rada hipnotik"?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.