Macem-macem Konten lan Asil Drive Format

Layar layar 2013 07 18 ing 5.50.22 PM

Pamirsa beda-beda. Nalika sampeyan seneng karo whitepaper salinan sing dawa, prospek liyane mung pengin mriksa dhaptar fitur sadurunge ngubungi sampeyan kanggo bisnis. Iki infographic sing apik banget saka ContentPlus, layanan pemasaran konten adhedhasar Inggris, nyedhiyakake ringkesan macem-macem penawaran konten sing ana, kenapa bisa digunakake, lan sawetara data pendukung. Dheweke uga duwe posting blog sing diiringi sing nggandheng kabeh.

Pangguna internet dadi konsumen konten sing canggih ing taun-taun pungkasan, lan preferensi terus berkembang. Wis kliwat dina nalika merek bisa nyukupi kabutuhane para pamirsa kanthi mung nerbitake kiriman standar bog sing ngirim informasi sing padha karo kabeh wong ing industri. Organisasi sing sukses ngatasi pemasaran konten saiki yaiku organisasi sing ngirim konten sing apik ing format sing disenengi para pamirsa, lan iki minangka topik Strategi Konten infographic anyar Pilih 'n' Mix.

Ragam Konten

2 Komentar

  1. 1

    Grafik info sing padhang, ilustrasi kanthi apik, lan konten sing apik, nanging gulali bisa ngilangi untu, mula saranku kanggo miwiti karo pasangan, lan tindakake nganti sukses sadurunge nyoba kabeh rasa lan jinis.

    • 2

      Pancen! Utawa nyimpen sawetara kiwa kiwa lan digunakake ing saindhenging. 🙂 Kita seneng nggunakake konten sing ditliti lan ditrapake ing format… postingan blog kanthi gampang bisa ditambah dadi whitepaper, whitepaper dadi presentasi, lan kasunyatane dadi infographic sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.