M-Commerce lagi nyepetake

Statistik lan prediksi M-Niaga

Ora ana sangsi babagan iki. Pangguna saya akeh sing tuku tablet lan digunakake kanggo e-commerce amarga kepenak diwenehake. Laporan paling anyar saka eMarketer negesake lan prédhiksi a mundhak ing commerce tablet, nggawe m-commerce dadi industri $ 50 milyar taun ngarep.

Statistik lan prediksi M-NiagaBelanja commerce seluler umume, kalebu tablet lan smartphone, ing 2012 yaiku $ 24.66 milyar, lan angka iki nuduhake kenaikan 81% saka angka 2011. Iku nomer sing nggumunake.

Laporan eMarketer prédhiksi total mbuwang ecommerce saka piranti tablet mung nutug $ 24 milyar ing pungkasan taun 2013 lan banjur meh tikel kaping pindho ing taun kanggo nutul $ 50 milyar ing pungkasan taun 2014. Total penjualan m-commerce seluler udakara $ 39 milyar ing taun 2013.

Ing taun 2013, 15% kabeh penjualan bisa diduga saka piranti seluler, kanthi tablet mung 9% saka pai iki. Ing taun 2016, tablet mung bakal ngasilake 17% saka kabeh penjualan. 

Alesan gedhe kanggo lonjakan yaiku tingkat adopsi tablet sing saya akeh, amarga saya akeh wong sing tuku piranti anyar iki. Iki kabukten saka musim liburan sing lagi wae rampung. Dina Natal 2012 nduwe 17.4 yuta aktivasi piranti anyar, mundhak signifikan saka 6.8 yuta aktivasi piranti anyar ing taun 2011. Biasane, rasio piranti anyar wis papat smartphone kanggo saben tablet. Nanging Dina Natal 2012 dadi kejutan maneh, nalika 49% saka 17.4 yuta piranti anyar sing diaktifake sejatine tablet.

Pemasar sing pengin tetep bisnis ing taun ngarep ora bisa nglirwakake maneh pemasaran tablet. Nalika fokus ing m-commerce, penting dingerteni pengaruh nomer kasebut uga saka sudut pandang konversi liyane. Siklus pemasaran kudu akeh titik tutul kanthi prospek supaya bisa entuk rapat lungguh. Yen konten seluler sampeyan ora dioptimalake, mula ora bisa nggoleki, riset, lan ngerti merek sampeyan. Optimalake situs seluler sampeyan. Nduwe ajakan-ajakan sing jelas lan kendel. Entuk game!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.