Lyris Nggawe Personalisasi Konten Otomatis

personalisasi prediksi lyris

Lyris wis dirilis Personalisasi Prediktif Lyris, mesin konten kanggo penerbit kanggo nggabungake pembelajaran mesin kanthi otomatis olahpesen digital kanggo ngirim konten sing dipersonalisasi kontekstual kanggo saben pelanggan individu.

Kanthi nggabungake konten kanthi efektif karo data demografi lan prilaku pamirsa, Personalisasi Prediktif Lyris nambah konversi lan penghasilan pariwara kanthi nguatake para penerbit kanggo nggedhekake keterlibatan. Klien wis ndeleng kenaikan 2x nganti 3x tarif mbukak lan klik-tayang, 25% nganti 50% pangurangan pelanggan, lan ngirit wektu nggawe lan kurasi.

Algoritma Kecerdasan Ramalan Lyris

Ngirim konten sing migunani kanthi skala ing saluran digital mbutuhake otomatisasi cerdas. Personalisasi Prediktif Lyris dirancang kanggo njupuk kauntungan saka kabeh penerbit sing ngerti babagan pamirsa, ditambah karo interaksi wektu nyata lan kanthi otomatis nglumpukake lan ngirim pesen sing paling cocog kanggo para pelanggan liwat saluran digital sing disenengi. Iki minangka kunci kanggo nyopir keterlibatan lan pungkasane entuk bathi. Sylvia Sierra, akuisisi pelanggan SVP lan retensi ing Akses Intelijen

Kanthi otomatis nglumpukake lan ngirim pesen sing dirancang khusus sing nyakup jinis lan jumlah materi sing diterbitake, Lyris Predictive Personalisasi nglancarake eksekusi kampanye lan nyuda nggawe pesen lan wektu kurasi. Iki nyebabake hubungan pelanggan adhedhasar nilai sing ngasilake pendapatan lan konversi iklan sing luwih akeh lan nyuda panggunaan pelanggan kanthi signifikan.

Ngowahi ukuran personalisasi kayane bertentangan karo definisi tembung kasebut, lan sejatine, ora ana sing bakal nulis sayuta email unik, ora ing jaman iki. Personalisasi Prediktif Lyris nggawe ngirim sejuta email sing dipersonalisasi kanthi gampang kaya ngirim siji. Lyris saiki ngidini para penerbit ngirim pesen pribadi adhedhasar data wektu nyata nalika saben pangguna paling bisa nggunakake. Akin Arikan, direktur senior pemasaran produk ing Lyris

Babagan Lyris, Inc.

Personalisasi Prediktif Lyris minangka bagean saka Platform Pesen Pemirsa Lyris. Lyris minangka pimpinan solusi email lan pemasaran digital sing mbantu perusahaan nggayuh pamirsa kanthi skala lan nggawe nilai pribadi ing saben titik tutul. Produk lan layanan Lyris nguatake penerbit kanggo ngrancang, ngotomatisasi, lan ngoptimalake pengalaman sing nggampangake keterlibatan sing unggul, nambah konversi, lan menehi nilai bisnis sing bisa diukur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.