Lusso Launch: Merek Mobil Eksotik sing Mlaku Las Vegas Strip

kulo redbull

Lusso Launch minangka mobil sport kanggo memenuhi layanan jupuk pelanggan ing kutha-kutha utama (saiki Denver lan Las Vegas). Bayangake dijemput ing Lamborghini, Ferrari, McLaren, Porsche, Aston Martin, Bentley, Rolls Royce, Mercedes, Corvette, Viper, BMW i8, Ford GT, utawa Nissan GTR kanggo wengi mengko.

Lusso Ride duwe macem-macem penawaran layanan kanggo nyukupi kabutuhan transportasi sampeyan. Sing paling populer Exotic penawaran menehi sampeyan kemampuan kanggo milih manawa sampeyan pengin numpak utawa nyopir menyang tujuan. Lan kabeh layanan liyane (Luxury, babagan, Lan wojo) ngidini sampeyan milih kendaraan sing paling apik ing saindenging jagad supaya sampeyan lan pihak liyane bisa teka kanthi nyaman lan gaya.

Sabanjure sampeyan pesen Lamborghini ing jalur Las Vegas, sampeyan bisa uga mlebu ing papan reklame seluler - mobil sing dibungkus pengiklan kanggo nggawe kesadaran kanggo merek ing mobil sing pancen bakal muter.

Luwih apik banget tinimbang papan reklame konvensional, Lusso Bukak minangka saluran iklan seluler sing inovatif lan kuat kanggo merek utawa produk klien sampeyan kanthi kasedhiya tur utawa penempatan multi-kutha.

monster aventador

Ngasilake kesan utama kanthi efektif nggunakake mobil sport kelas dunia kanthi label utawa merek. Ora diraguhi, merek sampeyan uga bakal narik kawigaten ing Instagram, Snapchat, Facebook, lan liya-liyane saka unggahan pangguna lan pangamat sing nyebabake kesempatan mayuta-yuta kesan tambahan.

Gagasan sing apik banget kanggo campuran loro layanan dadi siji!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.