Lumen5: Tulisan Artikel Kanggo Video Sosial Nggunakake AI

Lumen5 Pencipta Video Sosial

Aku ora seneng banget babagan platform, mula aku mlebu akun mbayar, nanging Lumen5 bisa uga dadi aplikasi video sosial sing sampurna. Antarmuka pangguna luar biasa, kustomisasi sing winates tetep dadi gampang, lan regane cocog karo target. Mangkene ringkesan video:

Fitur Platform Video Sosial Lumen5 Kalebu:

  • Teks menyang Video - Gampang ngowahi artikel lan kiriman blog dadi konten video. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngetik RSS RSS, ngetik link menyang artikel sampeyan, utawa nyalin lan nempel konten sampeyan.
  • Alur Kerja otomatis - Lumen5 nggabungake panggunaan intelijen buatan lan pembelajaran mesin kanggo nggawe adegan, pasang teks sadurunge, lan nyorot tembung kunci. Mesthi wae, kabeh bisa dimodifikasi nggunakake tukang - nanging bakal menehi headstart sing apik!
  • Pustaka Media - Pustaka sing bisa ditelusuri kanthi jutaan file media gratis, kalebu video, gambar foto, lan musik.
  • Pilihan Branding - Ngatur video supaya cocog karo tampilan lan kesan merek sampeyan. Sampeyan bisa milih sawetara font utawa ngunggah dhewe. Kajaba iku, sampeyan bisa ngunggah logo lan watermark dhewe!
  • Format Video - Gumantung saka rencana sing sampeyan dhaptar, sampeyan bisa nggawe video ing 480p, 720p, utawa 1080p uga nggawe jatah aspek 16: 9 format lanskap utawa 1: 1 format persegi kanggo platform kaya Instagram.
  • Integrasi Facebook - Langsung upload video menyang Facebook ing akun pribadi utawa kaca Facebook sampeyan.

Ing sawetara menit, aku bisa nggawe lan ngatur video iki kanggo artikel pungkasan sing daktulis tips manajemen wektu kanggo para pemasar.

Lan, sawetara detik aku bisa nduplikasi video lan ngowahi ukuran kanggo Instagram.

Mbangun Video Media Sosial Pisanan