Lumavate: Platform Aplikasi Seluler Kode Low kanggo Pemasar

Lumavate Progressive Web App Builder

Yen sampeyan durung nate krungu istilah kasebut Web Web Progress, iku teknologi sing kudu sampeyan perhatian. Bayangake jagad sing ana ing antarane situs web khas lan aplikasi seluler. Perusahaan sampeyan bisa uga pengin nduwe aplikasi sing kuat lan fitur sing luwih apik tinimbang situs web ... nanging pengin ngilangi biaya lan kerumitan nggawe aplikasi sing mbutuhake dikirim liwat toko aplikasi.

Apa Aplikasi Web Progresif (PWA)?

Aplikasi web sing progresif yaiku aplikasi piranti lunak sing dikirim liwat browser web khas lan dibangun nggunakake teknologi web umum kalebu HTML, CSS lan JavaScript. PWAs minangka aplikasi web sing fungsine kaya aplikasi seluler asli - kanthi integral karo piranti keras telpon, kemampuan ngakses liwat lambang layar ngarep, lan kapabilitas offline nanging ora mbutuhake unduhan app store. 

Yen perusahaan sampeyan pengin masang aplikasi seluler, ana sawetara tantangan sing bisa ditindakake kanthi aplikasi web sing progresif.

  • Aplikasi sampeyan ora perlu diakses fitur hardware canggih piranti seluler lan sampeyan bisa nyedhiyani saben fitur saka browser seluler.
  • panjenengan ngasilake investasi ora cukup kanggo nutupi biaya desain aplikasi seluler, penyebaran, persetujuan, dhukungan lan pembaruan sing dibutuhake liwat toko aplikasi.
  • Bisnis sampeyan ora gumantung karo massa adopsi app, sing bisa dadi rumit lan larang banget kanggo entuk adopsi, keterlibatan, lan retensi. Kasunyatane, narik kawigaten pangguna kanggo ndownload aplikasi sampeyan bisa uga ora bisa uga mbutuhake yen mbutuhake ruang utawa update sing asring.

Yen sampeyan nganggep aplikasi seluler minangka siji-sijine pilihan, sampeyan bisa uga mikirake strategi sampeyan. Alibaba pindhah menyang PWA nalika dheweke ngupayakake para pembeli bali menyang platform eCommerce. Ngalih menyang a PWA nggawe perusahaan nambah 76% ing tingkat konversi.

Lumavate: Pambangun PWA Kode Rendah

Lumavate minangka platform aplikasi seluler kode murah paling dhuwur kanggo para pemasar. Lumavate mbisakake para pemasar supaya cepet nggawe lan nerbitake aplikasi seluler tanpa kode sing dibutuhake. Kabeh aplikasi seluler sing dibangun ing Lumavate dikirim minangka aplikasi web progresif (PWAs). Lumavate dipercaya karo organisasi kayata Roche, Trinchero Wines, Toyota Industrial Equipment, RhinoAg, Wheaton Van Lines, Delta Faucet, lan liya-liyane.

Mupangate Lumavate

  • Penyebaran Rapid - Lumavate nggampangake sampeyan mbangun lan nerbitake aplikasi seluler mung sawetara jam. Sampeyan bisa nggunakake salah sawijining Kit Starter (template app) sing bisa digawe kanthi cepet utawa nggawe aplikasi kanthi cepet nggunakake koleksi widget, mikroservasi, lan komponen sing akeh. 
  • Nerbitaké Kanthi Instan - Liwat toko app lan gawe nganyari wektu nyata kanggo aplikasi sing bakal langsung dikirim menyang pelanggan. Lan aja padha sumelang ing pembangunan kanggo sistem operasi lan piranti liyane. Nalika nggawe karo Lumavate, pengalaman sampeyan bakal katon apik ing kabeh faktor-faktor.
  • Agnostik Piranti - Mbangun sapisan kanggo macem-macem faktor wujud lan sistem operasi. Saben aplikasi sing digawe nggunakake Lumavate dikirim minangka Aplikasi Web Progresif (PWA). Pelanggan entuk pengalaman pangguna paling apik ing seluler, laptop, utawa tablet.
  • Metrik Mobile - Lumavate nyambung menyang akun Google Analytics sing ana kanggo nyedhiyakake asil nyata sing bisa langsung digunakake kanthi cepet. Sampeyan duwe akses lengkap menyang data konsumen sing larang adhedhasar cara, kapan, lan ing endi aplikasi sampeyan diakses. Lan, yen sampeyan nggunakake platform analitik liyane kanggo bisnis, sampeyan bisa kanthi gampang nggabungake Lumavate menyang alat sing disenengi lan duwe kabeh data ing sak papan.

Lumavate wis nyebarake PWA ing industri, kalebu CPG, Konstruksi, Pertanian, Keterlibatan Karyawan, Hiburan, Acara, Layanan Keuangan, Perawatan Kesehatan, Perhotelan, Pabrik, Restoran, lan Eceran.

Jadwal Demo Lumavate

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.