Lumanu: Temokake Influencer lan Temokake Konten sing Dipengaruhi

lumanu

Ngembangake jangkauan konten sampeyan kritis. Apa sampeyan nyoba nambah rangking organik kanthi ngrujuk konten sampeyan lan digandhengake karo situs sing duwe otoritas dhuwur, apa sampeyan nyoba nggedhekake jangkauan sosial menyang pamirsa sing relevan, utawa apa sampeyan nyoba nggawe panguwasa ing industri sampeyan kanthi entuk sebutan saka wong sing pengaruh… marketing influencer iku kudu.

Pemasaran influencer dipérang dadi rong komponen penting

  1. Sinten influencers sing duwe akses menyang pamirsa sing akeh sing pengin nyoba ing ngarep?
  2. Apa sing unik lan informasi isi sing bakal narik kawigaten para pengaruhe?

Praktik paling apik kanggo nggunakake pengaruh kanggo macem-macem skenario

Nilai influencer padha karo strategi distribusi media. Pengaruh sing beda-beda bakal cocog kanggo macem-macem tujuan pemasaran lan bisnis. Ing ngisor iki ana sawetara tujuan sing wis ditemoni lan sawetara praktik paling apik kanggo nggunakake pengaruh sing bener

  • Public Relations - cendhak nyewa agensi PR sing larang, nggunakake Lumanu kanggo ngenali wartawan lan blogger sing khusus ngrembug warta kanggo topik tartamtu sampeyan penting banget kanggo ngarahake lalu lintas ing tonggak utama (kayata fitur produk anyar, tonggak dana dll) Kanthi ngenali calon jurnalis lan ngatasi jangkauan kasebut, sawijining perusahaan bakal bisa nggawe internal hubungan kasebut karo ngeculake karo perusahaan PR. Iki bakal migunani banget ing jangka panjang amarga bakal luwih cenderung nulis babagan fitur tambahan / woro-woro
  • Umpan Balik Produk lan Fitur - Influencer minangka ahli lan dipercaya karo pamirsa, kanthi pangerten sing jero babagan papan sing diwenehake. Dheweke nggawe papan swara kanggo produk, fitur, utawa malah ganti arah kanggo produk sing wis ana. Kita wis ndeleng merek gedhe nggunakake pengaruh nalika ngerti babagan pro lan kontra mlebu ruang anyar. Influencer asring antusias nalika ditawani menehi saran babagan produk utawa penawaran anyar.
  • Nggawe konten - Nggunakake pengaruh kanggo nggawe konten kanggo merek sampeyan duwe mupangat tambahan kanggo duwe pamirsa internal sing pengaruh bisa ningkatake konten kasebut. Apa tutorial produk utawa analisis kompetitif, nggunakake pengaruh kanggo nggawe konten njamin konten sampeyan bakal berkualitas uga bisa dideleng dening wong sing bener. Caranya yaiku ora mung golek pengaruh sing paling relevan, nanging uga duwe sejarah nggawe jinis konten sing efektif banget sing pengin digawe
  • Mentions merek - Kanthi radar pangaribawa, merek bisa nambah pamrih swarane. Kita wis ndeleng cara paling apik kanggo nggawe kapercayan kanggo merek sampeyan lan njaga supaya terus fokus ing target pamirsa. Ora dadi masalah manawa pamirsa kebak CTO utawa ibumu sing wis ana omah, prekara pajanan merek. Pengaruh biasane pengin nggawe konten sing narik kawigaten, lan yen sampeyan bisa nulungi dheweke liwat data sing menarik utawa kutipan informasi - bakal mbantu sampeyan ngubungi luwih akeh wong.

Lumanu minangka platform pisanan lan mung kanggo nggawe influencer khusus lan grafik konten kanggo saben pangguna, kanggo saben topik. Iki tegese asil sing relevan banget sing bakal saya suwe saya suwe. Tujuane yaiku njupuk kunci tembung kunci merek lan ngasilake wong sing paling apik ing digital lan sosial, lan nggawe aspek menjangkau & nggawe hubungan bisa uga ora ana gesekan.

lumanu-search

Lumanu nggawe grafik pengaruh nyata-wektu adhedhasar topik tartamtu. Adhedhasar pendekatan sentris konten, sampeyan dijamin dhaptar pengaruh sing disesuaikan karo topik sampeyan - sing bakal saya suwe saya jero.

Grafik Influencer Lumanu

Influencer, data sosial lan keterlibatan, uga konten sing paling relevan mung sawetara klik. Platform kasebut dibangun kanthi prinsip praktik paling apik kanggo nggoleki Influencer minangka jumlah konten + metrik, ora mung bio Twitter. Iki ngidini kanggo menjangkau sing cocog banget sing dituduhake bisa efektif kaping pindho tinimbang jangkoan sing adhem.

Data Keterlibatan Lumanu

Algoritma pamrih seni alam seni (NLP) ngekstrak tema saka konten populer kanggo topik sampeyan kanggo menehi ide babagan apa sing ditindakake wong. Data kompetisi CPC lan iklan menehi indikasi sepira regane lalu lintas (kompetisi CPC & Iklan sing luwih dhuwur tegese pengaruhe ing ruang kasebut pancen terkenal amarga pamirsa sing kepengin dadi tema kasebut minangka pelanggan sing terkenal).

Panemuan Konten Lumanu

Perusahaan saka kabeh ukuran entuk manfaat banget saka ora mung ngenali pengaruh sing paling relevan, nanging uga nggawe basis kanggo ngasilake asil bisnis sing nyata.

Coba Lumanu Gratis

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.