LuckyMetrics: Pelacakan Kinerja Telusuran sing Dibayar Sederhana

luckymetrics

Rata-rata sampeyan Analytics paket bisa dadi rada gedhe yen sampeyan mung nyoba ngawasi kinerja telusuran sing mbayar lan afiliasi. LuckyMetrics iku sawijining Analytics platform sing integral karo Google Adwords, Bing Ads, Clickbank, AWeber, Mailchimp lan PayPal kanggo menehi metrik sing dibutuhake kanggo ngawasi lan ngoptimalake telusuran mbayar lan kinerja iklan afiliasi.

Wilayah geografis sing duwe bathi?

kinerja geografis

Jam pira dina iki? Dina minggu endi?

pisah jam-dina

Kata kunci endi wae sing kudu sampeyan mungkasi penawaran, ing endi sampeyan kudu nambah tawaran?

kinerja tembung kunci

Cathetan: Kita wis nyakup link afiliasi LuckyMetrics ing kiriman iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.