LucidPress: Print Online Kolaboratif & Publikasi Digital

Logo Lucidpress 2

Lucidpress beta minangka aplikasi desain drag-and-drop adhedhasar web kanggo nyithak lan nerbitake digital. Aplikasi iki ngidini sapa wae supaya gampang nggawe konten sing profesional kanggo dicithak utawa web, lan bisa digunakake ing lingkungan bisnis utawa pribadi.

Yen piranti lunak desktop ora bisa ngerteni kasunyatan anyar ing pasar sing berkembang, kita bakal nemokake masa depan sing cetha kanthi aplikasi adhedhasar web. Kanthi Lucidpress, kita target supaya luwih gampang sapa wae nggawe konten sing nggumunke kaya pro desain kanthi kabeh fungsi tambahan sing bisa ditindakake ing awan. - Karl Sun, CEO, Piranti Lunak Lucid

Piranti desain saiki uga rumit lan / utawa larang (Adobe Illustrator, InDesign), utawa ora dibangun kanthi sengaja (Word, PPT). Lucidpress minangka solusi alternatif sing murah lan gampang digunakake, amarga adhedhasar awan, uga duwe alat kolaborasi sing dibangun langsung ing antarmuka. Kanthi kurva pembelajaran nol, rega sing bisa diakses, lan fitur kolaboratif, Lucidpress minangka alat produktivitas pembunuh kanggo suite kantor adhedhasar awan.

Lucidpress dibangun dening tim ing mburi Lucidchart, aplikasi web diagram anyar sing entuk pangguna 1M +, kalebu tim ing AT&T, Warby Parker, Citrix, Ralph Lauren, lan Groupon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.