Loyalitas Ganjaran

ganjaran kasetyan

Nalika makarya ing koran, aku mesthi rumangsa yen tumindak mbalik. Kita nawakake koran sawetara minggu kanthi gratis kanggo pelanggan anyar. Kita duwe pelanggan sing wis mbayar rega rong puluh taun suwene plus lan ora nate nampa diskon utawa malah pesen matur nuwun ... nanging kita bakal menehi wong sing ora setya marang merek kanthi hadiah langsung. Ora ono artine.

Apa mupangate entuk inspirasi kanggo loyalitas para pelanggan? Lan apa sing dibutuhake kanggo inspirasi kasetyan kasebut? Ganjaran mesthi mbantu, nanging sing luwih penting fokus karo prekara kayata nyedhiyakake produk utawa layanan sing apik, lan dikenal duwe layanan pelanggan paling dhuwur. Infographic paling anyar Zendesk, Loyalitas Ganjaran, nuduhake loyalitas pelanggan penting banget. 78% pelanggan sing setya mbantu nyebar warta babagan merek sampeyan, lan 54% malah ora bakal nganggep ganti menyang pesaing.

Ganjar Kasetyan Zendesk

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.