COVID-19: Deleng Strategi Program Kasetyan kanggo Bisnis

Strategi Program Kasetyan

Coronavirus wis nggawe dunia bisnis lan meksa saben bisnis supaya bisa ndeleng tembung kasebut kanthi seger kasetyan.

Kasetyan Pegawe

Coba setya miturut perspektif karyawan. Bisnis ngeculake karyawan kiwa lan tengen. Tingkat pengangguran bisa uga ngluwihi 32% amarga Faktor Coronavirus lan makarya saka omah ora bisa nampung kabeh industri utawa jabatan. Ngeculake karyawan minangka solusi praktis kanggo krisis ekonomi ... nanging ora nggawe kasetyan. 

COVID-19 bakal mengaruhi luwih saka 25 yuta proyek lan ekonomi global bakal nandhang sangsara ing endi wae antarane $ 1 triliun lan $ 2 triliun kerugian

Organisasi Buruh Internasional 

Bisnis sing wis ilang amarga virtual mandheg isih nemoni keputusan angel kanggo ngilangi karyawan utawa tetep mbayar gaji sithik utawa ngatasi strategi loyalitas liyane. Sampeyan bisa uga gampang ngeculake karyawan ... nanging aja ngarep-arep karyawan sing gedhe bali yen lan kapan bisnis sampeyan bali dadi sehat. 

CNBC netepke 5 yuta bisnis sadonya kena pengaruh pandemi saiki. Bisnis, utamane sing cilik lan medium, ora duwe cadangan awis lan kudu ngetrapake sing dirancang kanthi tliti strategi program kasetyan kanggo mesthekake gangguan minimal. Iki minangka tumindak saldo sing apik yen ahli kesetiaan sampeyan bisa mbantu nggabungake lan ngetrapake.

Kasetyan Pelanggan

Apa wae kahanan eksternal, pelanggan ngarepake layanan sing luar biasa. Pandemi iki bisa dadi kesempatan emas kanggo bisnis sampeyan ngetrapake strategi loyalitas novel sing luwih fokus ing layanan lan empati tinimbang mung dodolan. Yen sampeyan ora sade penting barang, sampeyan uga bisa nggawe pelanggan melu strategi liyane - kalebu nawakake game, nganyari paling anyar, menehi tips lan liya-liyane. Merek sampeyan kudu tetep relevan, regane, lan terus melu. Yen sampeyan bisa, wiwiti nampa pesenan liwat telpon lan kirimake menyang omah. 

Nalika bisnis alon, sampeyan bisa uga ora pengin Mundakake nilai ganjaran. Nanging ing wektu kas-kas iki, nyuda jumlah kanggo nebus poin sing entuk paling apik bisa mbantu pelanggan - lan pungkasane bisnis sampeyan nalika mengko nambah kasetyane merek sampeyan.

Ahli kesetiaan sampeyan bakal nuduhake sampeyan carane ngleksanakake iki lan macem-macem program kasetyan kanggo pelanggan. Pelanggan ngapresiasi perhatian.  

Eceran lan Kasetyan Grosir

COVID-19 minangka kemunduran sementara, nanging isih tetep pengecer lan grosir tetep akeh karo inventaris, ora ana turnover, lan sethithik bathi kanggo njaga operasine. 

Minangka perusahaan sing prelu sampeyan bisa ngrancang strategi kesetiaan sing anyar kanggo entuk kabecikan sajrone wektu sing angel. Salah sawijining cara yaiku nundha pembayaran utawa nawakake cara cicilan. Sampeyan uga bisa nyoba golek cara kanggo nulungi inventaris menyang pangguna pungkasan - bisa uga liwat pangiriman omah.

Nalika kunci dikunci, kepiye sampeyan bisa nyetel operasi kanggo menehi loyalitas? Wayahe nuduhake empati lan nggawe faktor manungsa dadi prioritas strategi apa wae. Iki uga dadi waktune kanggo introspeksi lan komunikasi karo pengecer lan grosir. Iki wayahe ngiyatake ikatan, ngembangake ide-ide anyar kanggo masa depan, lan siyap kerja bareng.

Kasetyan Vendor

Kaya sing sampeyan ngewangi para pengecer lan grosir, sampeyan uga pengin menehi pertimbangan sing padha Panjenengan vendor. Dhukungane bakal migunani banget kanggo mbantu sampeyan entuk momentum sawise rampung lockdown lan dodolan alon. Mbangun kasetyan lan sampeyan bisa entuk kredit saka vendor, ngewangi arus kas lan mbantu bisnis bali dadi sehat kanthi luwih cepet.

Bangunan Reputasi Ing Pandemi

Mbangun reputasi sampeyan liwat layanan sosial sing ora cocog karo penjualan sampeyan. Bisnis bisa lan kudu maju kanggo ngladeni wong sing ora duwe lowongan, ora duwe dhuwit, ora bisa nginep, lan ora mangan.

Kegiatan kamanungsan bisa uga matur nuwun saka sing kena pengaruh lan ora liya. Nanging, bisa menehi pengaruh gedhe marang reputasi sampeyan kanthi umum. Vendor, pelanggan, uga karyawan, bakal ngerteni sampeyan kanthi beda. Lan kasetyane bakal tuwuh. 

Dunia Pasca Coronavirus

Pandemi bisa surut nanging gema bakal tetep suwe lan bisnis kudu mikir nggawe strategi program loyalitas multi-pronged. Ora mungkin konsumen lan bisnis bakal splurge nalika kunci dikunci amarga isih durung yakin babagan masa depan ekonomi donya. 

Ayo ahli kesetiaan pelanggan nggawe strategi anyar sing bakal nggawe wong bali menyang jalur sing bisa dibayar kanthi pilihan pembayaran sing gampang, hadiah sing luwih cepet lan layanan sing akeh. Nyengkuyung pelanggan supaya bisa nglampahi tegese sampeyan kudu menehi dorongan lan insentif kanggo wong sing adol - kanthi ngarep-arep bakal menehi nilai luwih akeh. Kanthi akumulasi kerugian lan ekonomi sing lemes, mula bakal angel nyepetake bisnis. Ing jaman saiki, vendor, pelanggan, lan karyawan minangka aset sing paling apik. Program kasetyan sing revitalisasi bisa uga regane luwih akeh saiki ... nanging mbesuke bakal mbayar deviden. 

Dheweke kandha karo ngono kabeh kedadeyan kanthi alasan. Yen pandemi ngowahi cara urip, cara kerja bareng, lan cara kerja bisnis - mula kita bisa urip ing jagad sing luwih apik. Bisnis sampeyan kudu njupuk kauntungan saka kahanan iki lan ngetrapake program loyalitas sing paling cocog kanggo masa depan kita. Mikir lan tumindak kanthi cepet kanthi pitulung saka ahli - lan sampeyan bisa miwiti kanthi cepet.