Napa Pemasaran Kasetyan Mbantu Operasi Sukses

We Love Pelanggan

Wiwit wiwitan, program penghargaan loyalitas wis nuduhake etos sing kudu ditindakake. Pamilik bisnis, kanggo nambah lalu lintas sing mbaleni, bakal ngudhari nomer dodolan kanggo ndeleng produk utawa layanan sing populer lan duwe bathi kanggo menehi insentif gratis. Banjur, menyang toko cetak lokal kanggo njaluk kertu doyo dicithak lan siyap kanggo diwenehake menyang pelanggan. 

Iki minangka strategi sing wis kabukten efektif, kabukten karo kasunyatan manawa akeh bisnis cilik lan menengah (SMB) isih nggunakake pendekatan kertu doyo teknologi rendah iki, lan etos do-it-yourself iki sing isih dadi dhasar program loyalitas digital generasi sabanjure. Bedane mung, program loyalitas digital - sing paling apik, paling ora - nyedhiyakake kesempatan kanggo ngasilake sing luwih gedhe nalika nyuda wektu lan biaya sing gegandhengan karo pendekatan teknologi rendah.

Kasus utama yaiku kepiye Susan Montero, guru SMP ing Coral Springs, Florida, nggabungake program kasetyan digital menyang kelas. Iku dudu kasus panggunaan umum babagan cara bisa ngarepake program penghargaan kesetiaan kanggo digunakake, nanging ing level root, Montero ngadhepi tantangan sing padha karo pemilik usaha ing endi wae: kepiye motivasi target pamirsa supaya bisa ngrampungake lan target sing dituju tumindak Muga-muga target pamirsa Montero yaiku siswa tinimbang konsumen, lan tumindak target sing dipengini yaiku nggawe kelas tinimbang tuku.

Amarga fleksibilitas ing program kesetiaan digital, Montero bisa kanthi gampang ngetrapake program hadiah kanggo kabutuhan tartamtu, diwiwiti karo nggawe hadiah khusus lan implementasine. Kanthi program kasetyan khusus, siswa entuk nilai kasetyan kanthi nuduhake nganti tepat wektu ing kelas lan nguripake tugas ing kelas utawa sadurunge tanggal pungkasan.

Siswa banjur bisa nebus poin kasetyan kasebut kanggo entuk hadiah, sing digawe Montero kanthi pendekatan berjenjang. Kanggo limang nilai kasetyan, siswa bisa entuk potlot utawa penghapus. Kanthi 10 poin, dheweke bisa entuk hak istimewa kanggo ngrungokake musik utawa entuk cemilan gratis. Lan kanggo siswa sing ngirit poin, dheweke bisa entuk pass peer lan kertu kredit ekstra kanggo 20 lan 30 poin.

Asil program Montero luar biasa. Ketiadaan duwe nyuda 50 persen, tardies wis mudhun 37 persen, lan bisa uga luwih penting, kualitas siswa sing digunakake luwih apik, minangka bukti kesetiaan sing dibangun karo Montero karo para siswa. Nalika dheweke nyedhiyakake,

Siswa mung ngrampungake kerja kanthi luwih tekad nalika dijanjeni hadiah kasetyan.

Susan Montero

Apa ilustrasi kasus panggunaan (lan kasuksesan) Montero yaiku seberapa efektif program kasetyan digital nalika menehi keluwesan sing dibutuhake para pangguna supaya bisa disesuaikan karo kabutuhane, langsung saka kothak. Resep sing padha kanggo sukses sing bisa digunakake kanggo SMB, kanggo njupuk keuntungan saka penawaran produk sing unik lan basis pelanggan, sing mesthi duwe nuansa lan quirks dhewe.

Khusus, program kesetiaan digital ngidini SMBs kanggo:

  • nggawe ganjaran adat selaras karo merek lan penawaran produk
  • Menehi pelanggan pirang-pirang cara kanggo entuk nilai kasetyan, kanthi jumlah kunjungan, dolar sing digunakake, utawa malah nuduhake kiriman media sosial bisnis
  • Streamline proses mriksa lan pangentasan kanthi nggunakake tablet kasetyan utawa piranti POS terintegrasi
  • Nglakoni kampanye target kanggo segmen pelanggan tartamtu, kayata enrollees anyar, pelanggan ngrayakake ulang taun, lan pelanggan sing gagal sing durung nate ngunjungi wektu sing wis ditemtokake
  • Jembarake jangkauan kanthi nyambungake karo konsumen anyar liwat program loyalitas aplikasi seluler konsumen
  • Waca Analytics babagan check-in kasetyan lan panebusan supaya bisa nambah program kanthi suwe-suwe supaya entuk bathi maksimal
  • Otomatis ngimpor anggota program kasetyan menyang basis data pemasaran supaya bisa entuk dhaptar pelanggan sing terus berkembang kanthi kampanye pemasaran sing ditarget

Program kasetyan generasi saiki luwih lengkap lan kuat tinimbang cara kertu pukulan sekolah lawas, lan asile kabukten, yaiku ing SMP utawa SMB tradisional. Contone, Pinecrest Bakery ing Pinecrest, Florida, weruh penghasilan kasetyane mundhak luwih saka $ 67,000 ing taun pisanan ngetrapake program loyalitas digital. Bisnis duweke kulawarga saiki wis ngembang dadi 17 lokasi lan kasetyane digital tetep dadi landesan model bisnis.

Akeh pelanggan sing teka kanggo jajanan lan kopi kanggo sarapan banjur mengko mlebu awan kanggo jemput awan tinimbang ngunjungi kafe utawa warung liyane. Dheweke seneng banget karo hadiah tambahan kanggo kasetyane.

Victoria Valdes, Kepala Petugas Komunikasi Pinecrest

Conto liyane sing apik yaiku Baja Ice Cream ing Fairfield, California, sing weruh bathi mundhak 300% ing rong wulan pisanan ngetrapake program kasebut. Usaha cilik biasane dadi korban penurunan musiman ing permintaan es krim, nanging kanthi program kasetyan digital, dheweke bisa tetep bisnis tetep stabil.

Wutah kita wis liwat atap.

Analy Del Real, Pamilik Es Krim Baja

Jinis asil uga ora kalah. Dheweke kalebu ing kemungkinan kanggo SMB ing endi wae. Kabeh sing dibutuhake yaiku netepake dhewe-dhewe dikombinasikake karo kemampuan program loyalitas digital sing bener kanggo mbukak kunci sukses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.