Ngendi Kasetyan Sampeyan?

salaman

Kasetyan ditetepake minangka kualitas setya karo wong utawa liya-liyane. Apa sampeyan nate ngerteni carane kasetyan dibahas, sanajan? Kita ngomong babagan kepiye pelanggan sing setya, kepiye karyawan sing setya, kepiye pelanggan sing setya, kepiye pamilih setya…

  • Juragan ngomong babagan kasetyan karyawan, nanging banjur nyewa eksternal, ora ngembangake bakat dhewe utawa luwih ala - dheweke ngilangi bakat sing setya. Ngopo kasetyane mung kanggo garis ngisor utawa sing duwe saham?
  • Politikus ngarepake kasetyan pemilih, nanging banjur kita milih pimpinan sing milih garis partai lan lali sapa sing bakal diwakili. Ngopo kasetyane kanggo partai sing luwih gedhe tinimbang konstituen?
  • Perusahaan ngomong babagan kasetyan pelanggan, nanging nawakake pelanggan sing luwih anyar lan luwih menehi hasil tinimbang sing wis ana. Wonten pundi sing kasetyan kanggo pelanggan sing wis ana? Aku seneng video kasebut saka Bank sekutu sing katon lucu ing akuisisi pelanggan

Dadi, kenapa kita mesthi ngukur kasetyan wiwit ngisor?

Kayane manawa ana wong sing kepemimpinan ngrembug babagan loyalitas, dheweke ora ngomong kasetyane, dheweke ngomong babagan pelanggan utawa karyawan sing setya marang dheweke. Kok kerjane ngono? Kayane kudune ora.

Kasetyan penting kanggo aku. Nalika ana wong sing ndeleng mripatku lan dheweke salaman, aku luwih penting tinimbang dokumen utawa teken hukum. Yen ana wong sing menehi jaminan, kaya vendor utawa mitra, aku ora becik. Yen dheweke gelem ngorbankan kasetyane, ora ana apa-apa sing bakal ditindakake. Aku bakal nyoba kanggo ora nindakake bisnis maneh karo perusahaan kaya ngono.

Mung pelanggan Aku ngarepake kasetyan yaiku sing wis diinvestasikan. Bisnis asring diskon biaya utawa mlumpat kanggo perusahaan sing pengin bisnis - kita ora beda. Kita ora diskon kanggo akuisisi, nanging asring kita nyumbang sumber kanggo perusahaan sing ora duwe pilihan liyane. Nanging, yen wis bisa ngadeg, aku ngarep-arep supaya dheweke bakal matur nuwun banget kanggo investasi sing digawe lan dheweke bakal tetep tetep karo kita. Sejatine, kita asring ora ndeleng. Kayane kasetyan wis mati.

Yen klien mbayar kita kanthi apik supaya entuk asil - lan ora - ora dakkira kasetyan apa wae saka klien kasebut amarga kita ora bisa mungkasi kesepakatan.

Ing kabeh kejujuran, aku ngira demonstrasi politik sajrone taun kepungkur yaiku kesetiaan. Aku ngira umume wong seneng nyelehake dhuwit liyane menyang kanthong wong sugih ... nanging kita ngarepake bakal setya marang kita minangka konsumen. Steve Jobs minangka conto sing kuat babagan iki. Kita ora entuk bathi bathi lan produksi ing lepas pantai amarga kita, pelanggan uga dijaga kanthi apik.

Apa sampeyan nyedhiyakake setya sing padha karo mitra lan klien kaya sing diarepake saka vendor lan karyawan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.