6 Gagasan Pemasaran Konten Murah Anggaran kanggo Usaha Cilik

Gagasan Konten sing Murah

Sampeyan wis ngerti manawa sampeyan ora duwe anggaran pemasaran kanggo bersaing karo "bocah lanang gedhe". Nanging kabar apik yaiku: dunia pemasaran digital wis padha karo lapangan kaya sadurunge. Usaha cilik duwe macem-macem ajang lan taktik sing efektif lan murah.

Salah sijine, mesthine yaiku pemasaran konten. Nyatane, bisa dadi paling efektif saka kabeh strategi pemasaran. Mangkene taktik pemasaran konten sing kudu digunakake saben bisnis cilik:

Jaringan lan Kolaborasi

Bisnis lokal ngerti regane jaringan - nggawe hubungan karo bisnis liyane ing komunitas kanggo entuk manfaat bebarengan. Ing tembung digital, bisa uga ditindakake. Jaringan bisa kedadeyan kanthi sawetara cara:

  • Nggawe a LinkedIn profil lan gabung karo kabeh grup sing gegandhengan. Melu diskusi ing grup kasebut, kenal dadi ahli ing bidang bisnis sampeyan, lan nggawe koneksi. Koneksi kasebut bisa nyebabake bisnis sampeyan entuk, liwat rujukan lan rekomendasi.
  • Temokake bisnis lan blog sing gegandhengan lan nggawe hubungan karo pamilik / blogger kasebut. Nggawe sesambungan sing saling nguntungake, promosi siji liyane. Nanging, elinga, manawa sesambetan kasebut kudu ana karo sumber sing ana reputasi lan gegandhengan, utawa sampeyan bakal entuk paukuman SEO.
  • Yen wis nggawe hubungan salib kasebut, coba kolaborasi liwat kampanye promosi bundel, penawaran kupon, lsp. Iki bakal nambah basis pelanggan lan nyebarake merek sampeyan menyang pamirsa liyane.

Tetep Blog

Iki minangka alat pemasaran jangka panjang nanging bisa efektif. Regane Wektu lan gaweyan sing apik kanggo nggawe kiriman blog sing narik kawigaten lan narik minat sing target pasar sampeyan dadi terkenal. Posting blog kudu ngatasi masalah kanggo calon pelanggan; dheweke kudu ditulis kanthi kreatif; mesthine kalebu visual lan media liyane; dheweke kudu gampang dituduhake; lan kudune gampang diwaca lan dipindai.

Sampeyan bisa sinau akeh babagan blogging kanthi maca blog populer lan sukses para pesaing lan ceruk sing ana gandhengane. Tantangan sampeyan ora mung bakal digawe, nanging konsisten lan teratur karo penerbitan. Ana sumber daya lan alat sing bisa mbantu sampeyan nindakake iki.

  • Yen sampeyan golek panulis kontrak, sampeyan bisa nyoba sawetara layanan nulis sing duwe layanan copywriting, kayata EssaySupply or FlashEssay.
  • Yen sampeyan pengin riset, sampeyan bisa ngakses Pengarang OnlineRating lan entuk ulasan babagan layanan copywriting saka agensi terkenal
  • Priksa situs sing nawakake panulis lepas, kayata Upwork lan Fivver. Sampeyan bisa mriksa pengalaman lan kasuksesan para panulis lan nyoba sawetara.

Yen sampeyan mutusake nulis lan njaga blog, utawa sanajan sampeyan milih nggunakake panulis sing dikontrak, sampeyan isih kudu nemokake ide topik kanggo blog kasebut. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku mriksa pesaing lan ndeleng kiriman sing paling populer. Temokake ide kasebut lan tambah apik. Sampeyan uga bisa mriksa situs kaya Buzzsumo kanggo nemokake topik sing paling tren ing ceruk sampeyan.

Nggawe Jantung Elevator

Sampeyan butuh kreatif 30 detik wicara sing bisa digunakake kapan wae, ing endi wae, nalika ana wong takon, Apa sampeyan? Diarani an lift pitch amarga sampeyan kudu bisa menehi total wektu kanggo numpak elevator munggah utawa mudhun. Jarak iki kudu disiapake kanthi kreatif lan fokus marang regane apa sing bakal sampeyan lakoni kanggo pelanggan / klien. Sampeyan bisa mriksa sawetara conto pitch sing apik banget lan mode siji kanggo sampeyan. Elingi. Lan siyap kertu bisnis sampeyan supaya diserahke sekaligus.

email

Sanajan akeh sing yakin manawa email ora efektif maneh (kothak mlebu masarakat diisi promosi lan pariwara), iki pancen ora bener. Nyatane, rata-rata, ing bali kanggo saben $ 1 sing digunakake kanggo pemasaran email yaiku $ 38. Pancen larang regane.

Kuncine yaiku supaya bisa ditindakake kanthi apik supaya wong sing mindai email pengin mbukak email sampeyan. Mangkene sawetara tips:

  • Aja dadi spammer. Aja tuku dhaptar lan ngirim email akeh - ora bisa digunakake
  • Nambah dhaptar kanthi bertahap kanthi entuk pelanggan liwat papan konten liyane - situs web, blog, saluran media sosial
  • Segmenake dhaptar miturut prospek / pelanggan sing lagi tuku. Dheweke kudu nampa email sing beda.
  • Sinau email sing sampeyan entuk saka bisnis sing nyenengake sampeyan. Apa sing nggawe sampeyan mbukak sawetara lan dudu wong liya? Iki bakal menehi sampeyan ide apik babagan kerajinan tangan sampeyan.
  • Fokus ing baris subyek. Yen narik kawigaten, sampeyan bakal bisa mbukak luwih akeh. Gunakake kasedhiya alat kanggo nggawe judhul sing apik, yen sampeyan rumangsa ora kreatif. Alat kasebut uga bisa digunakake kanggo judhul / judhul postingan blog lan postingan media sosial.

Minangka Shelly Crawford, Kepala Departemen Konten ing ResumeCentre, ujar: "Butuh sawetara wektu kanggo nemokake kabeh babagan pemasaran email iki. Kita mung mbuwang email ing kana, ngarep-arep bisa ngasilake persentase respon sing sithik. Sawise njupuk keputusan babagan logis, nggunakake data lan pamisahan, bebarengan karo kreativitas sing dibutuhake banget ing baris subjek, kita bisa ndeleng kanthi cepet. "

Media sosial

Iki tanpa ujar. Lan sampeyan bisa uga wis cukup maca babagan pemasaran media sosial kanggo ngerti kaya ing ngisor iki:

  • Sampeyan ora bisa ing saben platform - sampeyan bakal nyebar lancip lan ora bisa njaga kanthi apik.

Chris Mercer, CEO saka Citatior, mangkene:

Pelanggan kita luwih enom, utamane siswa. Kita fokus ing Facebook, Instagram, lan Snapchat amarga ngerti yen bakal ditemokake ing kana. Saran kula yaiku mung lunga ing ngendi sampeyan ngerti manawa ana akeh pamirsa target lan ngirim akeh lan asring banget. Sampeyan bakal oleh asil.

  • Lakukan riset kanggo ngerteni ing ngendi pamirsa ana ing media sosial, banjur pilih rong platform paling dhuwur kanggo ngarsane sampeyan. Banjur, kirim kanthi rutin ing sawetara. Iki luwih bisa diatur.
  • Coba tema kanggo postingan sampeyan. Intine yaiku nggawe hubungan pribadi lan hubungan karo pamirsa. Sampeyan bisa guyon ing dina iki, minangka kutipan inspirasi kanggo sedina kasebut. Pengikut bakal terus bali lan dheweke bakal nuduhake.
  • Melu pelanggan - gunakake survey lan kuis; nampilake pelanggan ing kiriman sampeyan. Tampilake bisnis manungsa. Akeh bisnis sing nindakake kanthi apik. Tindakake lan niru carane nindakake perkara.

Visual lan Media - Sampeyan Ora Bisa Nggawe Tanpa

Pengaruh Ilustrasi

Kredit Gambar: Neomam

miturut riset, wong sing ngetutake pituduh nganggo teks lan ilustrasi luwih apik 323% tinimbang wong sing ngetutake pituduh tanpa ilustrasi.

Ora luwih gampang nggunakake visual (foto, infografis, gambar, lan malah animasi) ing konten sampeyan. Lan video wis dadi mekanisme sing paling populer kanggo nyedhiyakake konten menyang pamirsa. Wong bakal nonton video luwih akeh tinimbang maca akeh teks.

Telusuran alat Google kanggo nggawe visual kasebut bakal ngasilake akeh banget, kanthi gratis. Ora ana alesan manawa ora mompa visual lan video sabisane kanggo ngenalake produk utawa layanan, kanggo nampilake sampeyan lan tim, kanggo nerangake utawa menehi carane latihan lsp.

Sampeyan uga bisa eksprimen karo konten kasunyatan sing ditambah lan virtual - ana alat kanggo ngrampungake iki.

Elingi iki: konsumen saiki pengin ndeleng keaslian saka bisnis. Dadi amatir ing produksi visual lan video minangka cara sing paling apik kanggo nindakake iki. Sing kurang resmi, luwih becik.

Sing Bungkus

Minangka pemilik bisnis cilik, wektu sampeyan larang banget. Nanging pemasaran kudu dadi bagean gedhe saka wektu lan gaweyan sing sampeyan lakoni. Sampeyan ora bisa tuwuh tanpa iku. Nanging pemasaran ora kudu "ngilangi bank" babagan anggaran sampeyan. Sampeyan saiki duwe akeh opsi kanggo pemasaran murah - gunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.