Tulung critakake kenapa aku nyedhot!

sadAku seneng target. Aku seneng banget karo target nalika aku nemtokake. Pungkasan taun kepungkur aku nemtokake target supaya aku ngilangi tandha 5,000 ing Technorati ing taun 2007. Iki minangka tambahan kanggo sawetara target liyane sing wis dakkarepake. Kajaba saka kesehatan (aku pancene kudu ngilangi bobot), aku wis ngrusak kabeh target sing wis dakkarepake, saliyane kanggo Pangkat Technorati.

Sawetara minggu kepungkur, blogku kayane 'macet' nalika tuwuh. Biasane aku bakal nulis iki amarga wong-wong padha kesusu nalika musim panas. Nalika 'pangkat' sampeyan ora obah, mesthine nuduhake sawetara masalah liyane amarga kita kabeh kudu sabar karo musim panas. Sawetara minggu kepungkur, aku seneng banget ndeleng blogku udakara udakara 2,010… saiki wis malih dadi 2,125.

Apa konten saya ketinggalan?
Apa aku arep topik?
Apa aku mung nyedhot?

Sejatine aku tuku sawetara Adwords kanggo situs kasebut. Aku fokus ing blogging perusahaan lan media sosial, uga kanthi tuku geografis Adwords kanggo Indianapolis. Aku entuk udakara 15,000 kesan ing iklan nanging mung sawetara klik. Aku ora preduli, amarga klik akeh regane. Tujuan pariwara kasebut yaiku ngenali jeneng, dudu lalu lintas fisik. Aku ngerteni manawa bisa menehi jenengku ing pamirsa sing bener, lalu lintas bakal ngetutake. Ayo dakkandhani yen sampeyan ndeleng salah siji saka iklan kasebut lan critakake babagan pendapat sampeyan.

Aku uga seneng ngrungokake apa sing sampeyan kejawab babagan blog sing luar biasa sadurunge nanging durung suwe iki. Yen isin lan ora pengin menehi komentar ing ngarep umum, aja bebas nggunakake kaca kontakku. 'Ketenaran lan rejeki' katon utamane saka Plugin WordPress, dudu konten liyane ing situs iki. Pancen ora nggumunake amarga saben dinane nindakake riset babagan topik.

Mesthine, yen sampeyan pengin ngrewangi konten saya lan Peringkat Technorati, tulis babagan blogku lan cara nyedhot ing blog sampeyan. Aku janji bakal mbukak kritik lan ngarep-arep ngleksanakake pangowahan sanalika bisa.

13 Komentar

  1. 1

    Dadi, Doug, yen sampeyan kudu mlebu ing ndhuwur 5 Technorati, apa sabanjure, dominasi jagad? 🙂

    Lan ing kene aku mikir yen 10,000 paling apik bakal dadi target sing apik 🙁

    • 2

      Hai Des!

      5 paling apik mesthi nggawe dina! 10,000 paling apik mesthine kudu dibanggakake. Sejatine aku ora nggatekake nomer nyata - mung yen nambah. Akhir-akhir iki obah mundur dadi prihatin.

      Kita sakloron bakal terus masang! Ora diraguhi, sampeyan bakal ngatasi aku luwih cepet!

      Doug

  2. 3

    Sampeyan bisa uga wis nemoni alangan nem wulan.

    Technorati mung ngetung tautan sajrone nem wulan kepungkur, mula tegese supaya pangkat sampeyan terus mundhak, sampeyan kudu luwih ngluwihi tarif tautan sing sampeyan entuk nem wulan kepungkur.

    Aku ngerti yen ana kedadeyan alon-alon ing antarane taun 1900-2100… mula 1450-1900 dadi cepet banget.

    Banjur aku lara kabeh 🙂

    • 4

      Aku nganggep sampeyan bener Eng! Aku bakal terus. Statistik umumku (kalebu hits) uga ora pati jelas. Aku wis maca ing situs kaya Problogger sing mung nambah kiriman liyane bisa nggawe prabédan.

      Aku ora seneng mung nulis kiriman kanggo postingan, nanging. Aku ngerti dheweke ora menehi saran babagan iki, nanging kayane bisa uga. Aku seneng mikir nambahake nilai sing ora bisa ditemokake wong liya. Aku mesthi golek sing unik… sing angel ditemokake!

    • 5
  3. 6

    Aku mikir sampeyan nyedhiyakake campuran kiriman sing apik lan sampeyan wis rampung kanthi bener kanggo ngluwihi target sing wis ditemtokake. Aku bakal terus masang.

    Akeh blog sing nemplek nalika ora akeh kegiatan. Aku ngerti ing blogku. Nomer pelanggan saya wis tikel kaping loro sajrone 6 wulan kepungkur, nanging lalu lintas bubar tetep tetep, lan peringkat Technorati saya macet udakara 100K. Nanging ora nyuda semangat kanggo blogging.

    Aku seneng banget nerbitake lan nulis artikel lan aku bakal terus nyambung. Aku nyoba ora fokus banget ing statistik saiki, nanging luwih becik nyetel target kaya sing wis rampung.

    Aku wis ndeleng sawetara blogger duwe sukses luar biasa sajrone sawetara wulan ngluncurake blog lan pancen bisa dingerteni, nanging kanggo umume kita, butuh akeh usaha sajrone pirang-pirang taun kanggo nemokake bali nyata.

    Saran kula yaiku supaya tetep nulis blog. Yen sampeyan seneng nglakoni, aja mandheg.

    • 7

      Aku seneng blogging, Itch! Ora ana kasempatan yen bakal mandheg mengko. Aku mung pengin priksa manawa aku isih nuduhake sawetara info terkenal karo sampeyan!

      Kita bakal terus masang!

  4. 8

    Doug,
    Sampeyan ora nyedhot! Aku wis ngerteni manawa lalu lintas, tautan mlebu, lan pelanggan anyar gelombang. Sampeyan ngasilake konten sing terkenal sing bakal terus perhatian. Aku yakin yen telung minggu sampeyan bakal kepengin ngerti kenapa sampeyan nulis postingan iki!

    -Pat

    • 9

      Matur suwun, Pat! Dakkira aku krasa kurang aman. Sampeyan kabeh dadi klompok dhukungan sing apik!

      Uga, aku ngerti yen aku nganti # 41 ing Blog Pemasaran Todd And's Power 150. Wah! Aku langsung mlumpat!

  5. 10

    Meremekku bisa uga durung prematur! Aku mriksa lan API ngasilake nilai sing beda kanggo pangkatku tinimbang situs web! Katon aku bejat 2,000! Aku nyelehake wong liya ing Technorati supaya ngerti yen ana kesalahan.

  6. 11

    Hai Doug, lan ya aku isih urip. Aku ora ngetrapake statistik bias kaya Technorati sing seneng dilayani. Statistik kasebut gampang dimanipulasi lan ora akeh artine ing kasunyatan. Aku bakal fokus ing statistik nyata karo counter apa wae sing digunakake. Terus wae nulis konten sing apik kanthi rutin lan ROI bakal mlebu.

    Mung siji pengamatan. Aku rumangsa yen sampeyan nggoleki lalu lintas perusahaan, nanging sampeyan bisa uga pengin luwih sithik nambah gambar. Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa Seth Godin, Steve Rubels (lan Bloke Blokes of ngupayakake nampilake gambar sing luwih entheng. Nanging maneh, dheweke wis rada tuwa lan wis entuk level tartamtu ing jagad perusahaan. Dadi iku minangka pangadilan lan prekara sing bisa dianggep minangka eksperimen.

    Kaya jarene Itch, sawetara bisa munggah ing ndhuwur kanthi cepet. Nanging umume para oportunis sing wis bisa main sistem kasebut, utawa jaringan karo a-lister sing nulungi dheweke. Nanging kanggo kabeh wong sing nindakake kanthi cara jujur, mbutuhake wektu lan gaweyan.

    Tetep terus bro.

    … BB

  7. 13

    Lan elinga manawa blog anyar ditambahake ing dhaptar. Sanajan total rangking sampeyan bisa nolak sawetara, ing total nomer sampeyan isih dadi x% paling dhuwur

    Banjur sampeyan kudu nimbang sapa target target sampeyan. Blog sing nduwe konten sing kurang dikhususake kanthi alami bakal duwe kasempatan luwih akeh kanggo entuk pamirsa sing akeh. Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal ngetrapake rating rating sampeyan dibandhingake karo blog lan situs liyane babagan pemasaran lan teknologi.

    Minangka cadangan pungkasan, sampeyan bisa nggunakake kanthi mesthi judhul sing ngemot referensi kanggo bagean awak wadon;)

    Tetep kerja terus lan esem.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.