Katresnan lan Nikah - Versi Agensi

Hubungan Klien Agensi

Agensi kita, Highbridge, wis luwih saka 5 taun saiki lan bubar ngumumake ganti lintasan. Pungkasan taun iki, kita pancen nambah staf lan sabanjure njupuk akeh klien angel sing meh nyebabake kita mati.

Kita wis nggawe sesambetan sing luar biasa karo klien sing apik tenan - umume wis pirang-pirang taun kepungkur. Kita tresna marang dheweke lan ngarep-arep yen dheweke tresna karo kita - ora mung gaji, nanging semangat kita. Ora ana sing nggawe kita luwih bahagia tinimbang ndeleng klien sing sukses, lan ora ana sing luwih frustasi tinimbang nalika hubungan kasebut salah.

Aku luwih akeh ngenteni saiki kanggo nggarap prospek kanggo mesthekake yen kita loro kudu setya marriage lan kalorone ngupayakake sesambungan tresna. Aku pengin ngindhari hubungan bermasalah kanthi kabeh biaya - preduli saka ukuran keterlibatan. Hubungan sing ala ora mung nglarani klien sing terlibat - bisa uga nyebabake pengaruhe kabeh klien amarga wektu lan tenaga sampeyan kesel banget nyoba ngatasi keterlibatan sing lagi repot. Yen kita bisa ngerti sawetara ciri klien sing repot ing proses penjualan, bisa ngirit kabeh lara ing dalan.

Kita pengin seneng-seneng lan menehi cahya ing jaman sing peteng iki ... mula infographic iki nyathet sawetara conto jinis sesambetan sing kudu kita tinggalake! Ngenalke Katresnan lan Nikah - Versi Agensi.

DK-New-Media-Agency-Marriage

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    sedhih banget bener! Inggih, saiki sampeyan mung kudu nggawe kuis sing calon klien bisa njupuk kanggo sneakily nyaring!

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.