Loopfuse: Otomasi Pemasaran B2B kanggo SMB

loopfuse

LoopFuse nawakake platform otomasi pemasaran bisnis menyang bisnis (B2B) sing ngandhani sapa sing ngunjungi situs web, mbantu sampeyan njupuk informasi, ngirim email asuhan utama, ngetung kesempatan sing paling apik, lan nggabungake kabeh menyang sistem Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) karo nglaporake majeng.

Yen wis ana, sampeyan bakal bisa ndeleng luwih akeh pituduh, nyepetake siklus sales, nambah efisiensi marketing lan sales, lan otomatisasi tugas sing manual lan bola-bali. Cekakipun, kita mbantu ngasilake luwih cepet. Ringkesan LoopFuse OneView:

  • Dasbor Pemasaran - Dasbor nyedhiyakake tampilan nyata-nyata, paling anyar ing kabeh aktivitas Sales lan Marketing, nganti rinci babagan titik tutul karo prospek, perusahaan, CRM Leads, lan Kontak CRM. Saka Pemasaran Email mbukak lan klik tarif, nganti pirang-pirang Lead sing digawe saben jam sajrone CRM, dashboard duwe kabeh.
  • email Marketing - Kapabilitas Pemasaran Email OneView sing terintegrasi ngidini sampeyan nggawe kampanye email sing apik banget, sing dipersonalisasi karo informasi kontak panampa. Kuat banget Analytics lan nglaporake mbantu sampeyan nyetel kampanye email sing isih ana.
  • Marketing inbound - Nganalisa lan lacak mesin telusuran, tembung kunci, situs referensi lan lalu lintas langsung tekan situs sampeyan. Temokake apa kaca web pemasaran lan aset sing paling penting kanggo pengunjung lan sing maca situs sampeyan.
  • Tangkep Lead - Otomatisasi Pemasaran diwiwiti kanthi Lead. Formulir Capture Utama integral kanthi lancar karo formulir situs web saiki, supaya sampeyan bisa otomatis proses njupuk, nyenengake (menyang CRM), lan kualifikasi.
  • Nurturing timbal - Nurturing Lead kanthi otomatis nggawe proses kualifikasi prospek menyang Leads utawa njaga perhatian pelanggan sing ana. Modul Nurturing Utama OneView bisa nganalisa saben titik tutul kanthi prospek tartamtu; kegiatan situs web, informasi kontak, kegiatan email, lan uga integrasi real-time karo CRM sampeyan.
  • Integrasi CRM - Integrasi Bi-directional karo CRM sampeyan nyedhiyakake proses kanthi otomatis kanggo njupuk, kualifikasi, ngowahi, lan ngukur Leads, Kontak, lan Kesempatan. Plugin tambahan nambah integrasi CRM, nyedhiyakake informasi nyata babagan personel sales saben Lead.
  • Pemarkahan Kepala - LoopFuse OneView ngidini para pemasar nggawe aturan skor timah timah kanthi kuat kanthi nggunakake penyihir pencetak timah. Ora ana kodhe sing rumit, utawa angel dingerteni sintaks, mula para pemasar bisa ngetik lan njaga aturan kanthi cepet.
  • Manajemen timbal - Kanthi nglacak kabeh kegiatan pengunjung lan sentralisasi informasi registrasi, kita nguatake para pemasar supaya bisa dadi bagean sing beda karo properti utawa profil kegiatan sing padha. Kanthi program otomatis, organisasi bisa ngatur respon saka prospek kanthi luwih cepet nalika fokus karo wakil sales ing prospek nilai paling dhuwur.
  • Laporan Marketing - Laporan jero sing dirancang kanggo nulungi para pemasar supaya bisa ngerti wawasan sing bisa ditrapake kanggo generasi, metodologi panangkepan lan kualifikasi. Modul pelaporan nyakup kabeh aspek pemasaran ing database sampeyan, kalebu: prospek, situs web Analytics, perusahaan ngunjungi, kinerja email, lan kegiatan CRM.
  • Pemasaran Sosial - Media sosial minangka cara sing apik kanggo ngenali lan nyambung karo prospek. Sisih sing angel yaiku misahake sinyal saka swara kanggo nemokake kesempatan sing paling apik. Nearstream anyar lan mbantu sampeyan golek sinyal tuku.
  • Integrasi katelu - LoopFuse OneView integral kanthi mulus karo Sistem Manajemen Konten sing populer, Meja Pitulung, CRM, lan Direktori Bisnis Pihak katelu, mung kanggo sawetara jeneng.
  • OneView API - LoopFuse nyedhiyakake Webservice API kanggo njupuk lan nyisipake informasi menyang / saka akun LoopFuse OneView kanthi program. Amarga kabeh antarmuka panganggo dibangun ing Webservice API, umume fungsi sing kasedhiya ing antarmuka pangguna bisa digunakake kanggo sampeyan antarmuka.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.