Loop & Tie: B2B Outreach Gifting Saiki Dadi Aplikasi Salesforce ing Pasar AppExchange

Loop & Tie: Platform lan Salesforce B2B

Piwulang sing terus dakwulangake ing pamasaran B2B yaiku tuku isih ana pribadi, sanajan kerja bareng karo organisasi gedhe. Sing nggawe keputusan prihatin karo karier, level stres, volume kerjane, lan uga saben dinane seneng karo pakulinane. Minangka layanan B2B utawa panyedhiya produk, pengalaman kerja bareng karo organisasi sampeyan bakal asring ngluwihi sing bisa dikirim kanthi nyata.

Nalika aku miwiti bisnis, aku ora kaget bab iki. Aku mung fokus ing pengiriman sing bisa nyedhiyakake bisnis kanggo nambah. Aku asring kaget nalika klien ngandhani manawa kita obah kanthi cepet utawa nggawe akeh pangowahan. Suwe-suwe, aku miwiti kepiye bisa menehi nilai kanggo organisasi ing sanjabane pengiriman pernyataan kerja kita. Siji wilayah yaiku hadiah ... mung ngelingake apresiasi kanggo ngiringke dina iki.

Sawetara dipersonalisasi, sing liyane ana gandhengane karo bisnis. Nalika salah sawijining pelanggan pindhah menyang fasilitas anyar sing apik, aku tuku brewer kopi sing disajikake kanthi komersial. Nalika pelanggan saya ngluncurake podcast, aku tuku kamera video streaming langsung. Kanggo liyane, aku tuku tiket menyang acara amal ing ngendi pelatih NFL lokal ngomong. Nalika salah sawijining klien duwe anak pertama, aku tuku barang sing apik ing dhaptar sing dikarepake.

Gifting minangka cara sing apik kanggo ndandani pengalaman pangguna, nanging kudu dirampungake. Nalika aku kerja ing koran regional, aku ndeleng departemen iklan menehi tiket karcis menyang pengiklan gedhe. Dudu a hadiah, tansaya dadi pangarep-arep. Hadiah dipersonalisasi lan bisa ngowahi hubungan.

Aku uga mbukak lan jujur ​​marang klien nalika matur nuwun amarga pungkasane mbayar hadiah kasebut liwat kesempatan sing diwenehake.

Loop & Dasi

Loop & Tie minangka platform keterlibatan sing mbantu bisnis bisa nyambung karo para pelanggan liwat seni hadiah. Platform hadiah adhedhasar pilihan menehi rasa seneng lan rasa apresiasi sing penting kanggo sesambungan pelanggan sing dawa. Aku pancen wawancara karo pendiri, Sara Rodell, ing podcast kita.



Wiwit taun 2011, Loop & Tie wis ngowahi cara pikirane bisnis babagan cara menehi. Ngganggu industri hadiah perusahaan $ 125B, platform hadiah adhedhasar pilihan ngidini bisnis ngganti praktik tanggal kanggo ngirim hadiah sing padha mboseni, kabeh ukuran kanggo kabeh wong.

Nanging, pangirim nggawe koleksi hadiah sing dijadwalake kanthi barang saka luwih saka 500 bisnis cilik. Panampa banjur milih item sing disenengi utawa milih menehi sumbangan kanggo amal, nggawe pertukaran hadiah dadi sumber data lan komunikasi sing anyar.

Koleksi Loop & Dasi

Kunjungi Loop & Tie

Loop & Dasi App Salesforce Ing AppExchange

Loop & Tie ngluncurake app anyar kanggo Salesforce. Kanthi platform hadiah pelanggan Loop & Tie, pangguna bisa ngirim siji utawa 10,000 hadiah mung sawetara menit. Saiki kasedhiya kanggo diunduh saka AppExchange, pangguna bisa nginstal app kanthi lancar ing conto Salesforce lan miwiti ngirim hadiah menyang prospek lan pelanggan.

Ing Loop & Tie, kita terus mikir babagan cara bisa nggunakake kekuwatan teknologi kanggo mbantu luwih akeh wong sing nyambung. Tarik sing kita rasakake kanggo ngakoni lan ngrayakake saben liyane kanthi menehi hadiah minangka sentimen sing apik lan tanpa wates wektu. Kanthi nawakake pangguna Salesforce supaya bisa ngirim hadiah langsung saka aplikasi, kita bisa luwih cepet menehi pengalaman menehi hadiah kanggo perusahaan.

Sara Rodell, Pendhiri lan CEO Loop & Tie

Pangguna Loop & Tie sing kasengsem ngiket CRM menyang gawai adhedhasar keterlibatan saiki bisa gumantung karo Salesforce minangka basis omah kanggo nglacak hubungan lan jangkauan pelanggan. Kanthi nambah hadiah minangka alat keterlibatan ing lingkungan Salesforce, Loop & Tie ngewangi pangguna ningkatake jangkauan klien kanthi ijol-ijolan sing nyata lan ora bisa dilalekake.

Platform hadiah Loop & Tie nggawe pengalaman pelanggan sing migunani kanggo peta kebutuhan bisnis kanggo skalabilitas lan pelacakan. Bangunan ing Salesforce mbantu perusahaan menehi sentuhan sing wicaksana sing dadi landesan hubungan sing kuat, kabeh ana ing framework sing bisa dilacak sing mbantu para pelanggan ngukur ROI program hadiah. 

Loop & Tie AppExchange App

Loop & Tie nyedhiyakake pengalaman pelanggan kanthi individual sing nggawe hubungan tahan lama lan tim data kudu ngerti khasiat kampanye, kabeh ing platform sing sadar karo sosial sing, kanthi menehi hadiah, ndhukung komunitas pemasok bisnis cilik sing beda-beda. 

Deleng Loop & Tie ing AppExchange

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.