LookBookHQ: Platform Keterlibatan lan Otomatis

otomasi konten lookbookhq

Nalika ngembangake strategi konten kanggo klien, kita asring nggayuh media lan lapisan tujuan. Kita nyurung akeh konten sing amba sing mlebu ing infografis rinci sing mlebu ing kertas putih utawa studi kasus. Kanggo pengunjung sing nggoleki tuku sabanjure, dheweke luwih seneng fokus wiwit jembar nganti sempit tanpa mbuwang wektu.

Kepiye yen lelungan konten kasebut bisa dikembangake, dipersonalisasi adhedhasar data pengunjung, lan didhukung liwat kampanye sing relevan kanthi cepet karo para pembeli? Cetera Financial, platform saran investasi ritel, nemokake manawa timbal sing milih milih konten ana 2.4X luwih bisa ditampa sales

Waca Whitepaper: Ngayomi Para Pembeli Cepet Dina Saiki

Yaiku pengalaman sing LookBookHQ nyedhiyakake pemasar konten sing canggih.

LookBookHQ mbantu sampeyan ngrebut wayahe kasebut kanthi ngganti program sing wis dijadwal, siji lan sijine menyang pemasaran sing ditindakake kanthi prilaku, sing mesthi nggunakake perhatian para pembeli nalika sampeyan entuk.

LookBookHQ

Fitur LookBookHQ Kalebu

  • Tampilan Piramida Konten - Nyedhiyakake aset sing gegandhengan sing bisa ditliti dening pengunjung kanthi cepet.
  • Tampilan Kisi Konten - Gawe mikrosit visual sing beda lan aset konten sing gegandhengan karo paket bebarengan.
  • Tampilan Kacang Konten - Peta metu lelungan sing pengin sampeyan lakoni kanthi promosi konten, formulir, lan pengalaman sing dipersonalisasi kanthi tepat wektu.
  • Tampilan Aliran Konten - Ningkatake pirang-pirang aset konten sing bisa dilayari pengunjung ing sawijining sesi.
  • Ngenali Prospek - Delengen manawa kontak anonim lan dikenal lagi sesambungan karo aset konten.
  • Ukur Keterlibatan - Deleng persis pirang-pirang aset sing ditindakake prospek lan suwene.
  • Keterlibatan Agregat - Analisis data keterlibatan agregat kanggo ngerti konten sing sejatine digunakake.
  • Skor lan Segmentasi - De-anonimake pengunjung sing dingerteni lan konten feed adhedhasar segmen utawa skor.
  • Tangkep Lead - Temtokake kapan lan ing endi nambahake poin konversi menyang pengalaman konten.

Coba Drive Drive saka LookBookHQ

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.