Delengen maneh ing Blanja Liburan ing taun 2013, lan Apa sing Perlu Dielingake kanggo 2014

Baynote HolidayShopperStory FINAL2 11

Sadurunge sampeyan nemtokake anggaran pemasaran ing taun iki, priksa manawa sampeyan kudu mriksa apa sing bisa disinaoni saka taun kepungkur. Ngerti sawetara data sederhana saka musim blanja 2013 bisa mbantu sampeyan ngerti cara sampeyan sesambungan, lan pasar menyang konsumen. Kanggo nemokake apa sing mbantu lan nglarani pengalaman blanja para konsumen sajrone musim liburan 2013, Baynote survey 1,000 pembeli lan nyusun data ing infographic ing ngisor iki.

Nalika nggawe pengaruh marang pembeli, 48% pelanggan ujar manawa rating lan review bisa nggawe toko online, diikuti karo promosi email 35% lan asil telusuran google sing kalebu gambar produk ing 31%. Pitung puluh lima persen sing disurvei menehi rating peringkat lan tinjauan kaping pindho utawa luwih sadurunge ngunjungi toko. Nalika wanita duwe kamungkinan 145% nggawe promosi email ing smartphone kanggo blanja ing toko, pria 20% luwih cenderung golek rega sing luwih apik ing panggon liya sadurunge tuku ing toko. Ing taun 2013, panggunaan aplikasi bermerk ing toko saya gedhe 48%, lan toko sing nyedhiyakake pengalaman pelanggan digital sing paling konsisten lan efisien cenderung entuk dodol paling akeh.

Moral saka crita? Nalika pemasaran produk kanggo konsumen, penting banget kanggo ngelingi digital, khusus seluler. Akeh pembeli sing nindakake riset lan golek cara kanggo entuk tawaran (diwenehi petunjuk: marketing email), lan gaya iki mung bakal terus tuwuh kanthi aksesibilitas piranti seluler sing bisa ditawakake. Dadi, ngawasi lan optimalake ulasan sampeyan, kalebu visual, gunakake email lan optimalake aplikasi kasebut kanggo mesthekake yen sampeyan wis siyap ing taun 2014 sing sukses.

Baynote_HolidayShopperStory_FINAL2-1

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.