Lokakarya Pemasaran Media Sosial | Wiwit 1 Maret 2021 | Acara Virtual

Lokakarya Pemasaran Media Sosial
Wacan: 2 menit

Lokakarya Pemasaran Media Sosial diwiwiti dina Senin, 1 Maret 2021, lan ditindakake saben dina nganti Kamis, 11 Maret 2021. Yen ora cocog karo jadwal sampeyan, sampeyan bisa ngliwati pengalaman langsung lan nonton rekaman nganggo All-Access pass!

Kepiye Lokakarya Pemasaran Media Sosial Bakal Mbantu Pemasaran:

  1. Mulang sampeyan cara nggawe konten sing narik kawigaten sing disenengi algoritma.
  2. Tampilake sampeyan cara nggawe iklan sosial sing efektif.
  3. Tampilake sampeyan cara nambah jangkauan organik.
  4. Kuatake sampeyan kanthi taktik supaya sampeyan bisa entuk luwih akeh pelanggan...
  5. Mbantu sampeyan sambungake lan pangaribawa karo pelanggan...

Sampeyan bakal dadi dilatih dening 14 pro pemasaran sosial paling apik ing donya suwene rong minggu. Saben ahli minangka spesialis khusus. Dheweke urip lan nghirup Instagram, Facebook, YouTube, lan LinkedIn, saben dina ngasilake asil kanggo para klien. Lan bakal nuduhake teknik sing wis kabukten karo sampeyan.

Sampeyan bakal sinau saka kesalahan, eksperimen, lan kasile. Bayangake supaya bisa digunakake kabijaksanaan langsung. Metu uji coba lan kesalahan, lan kalebu teknik sing wis kabukten sing bisa ngasilake asil.

Sampeyan ngerti sampeyan kudu nambah pemasaran media sosial. Yen ora, sampeyan bakal kliwat kesempatan sing luar biasa kanggo ngembangake bisnis lan ngamanake masa depan sampeyan.

Lokakarya Pemasaran Media Sosial urip, acara latihan online. Sampeyan bakal melu patbelas lokakarya sing dawane saben rong jam, fokus kanthi eksklusif ing pemasaran mbayar lan organik karo Instagram, Facebook, YouTube, lan LinkedIn.

Para ahli kasebut bakal mulang babagan cara nambah keterlibatan lan nggawe pengikut dadi pelanggan: Mari Smith, Elise Darma, Justin Brown, Michaela Alexis, Tara Zirker, Vanessa Lau, Tom Breeze, AJ Wilcox, Allie Bloyd, Susan Wenograd, Diana Gladney, Janine Cummings, Aleric Heck, lan Natasha Samuel.

Ora Ana Risiko, Jaminan "Sampel": 

Sampeyan bisa nyoba rong dina pisanan ing Lokakarya Pemasaran Media Sosial lan isih mbatalake mbalekake yen sampeyan nemtokake latihan iki dudu kanggo sampeyan! Ana rong penawaran:

  • Tiket Kabeh Akses: Tiket iki nyedhiyakake kabeh mupangat kanggo Lokakarya Pemasaran Media Sosial, kalebu akses menyang akses menyang 14 lokakarya ing Instagram, Facebook, LinkedIn, lan YouTube. Sampeyan uga nampa rekaman sesi lan akses menyang acara jejaring online sing apik tenan.
  • Tiket Komunitas: Iki minangka pilihan sing paling irit. Nyedhiyakake akses menyang 6 lokakarya ing YouTube lan LinkedIn.

Paling apik, kabeh acara nawakake para pamiarsa kanggo pisah lan mbayar 4 pembayaran!

Ndhaptar Dina iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.