Infografis Pemasaran

Gaya Desain Logo lan Inspirasi

Sampeyan bisa uga wis ngelingi dhaptar ageng kita sumber daya logo lan inforgraphic iki bisa nggawe dhaptar. Aku ora nate mikir babagan kategori gaya logo, nanging infographic iki saka Sothink Logo Maker Pro tugas sing apik kanggo nggambarake gaya desain logo sing beda. Cathetan: Inggris ing infographic apik tenan ... nanging konsepe apik banget. 🙂

inspirasi desain logo

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web