Kapan Sampeyan Bakal Nggawe Desain Logo?

ngerti desain ulang logo

Tim saka Cetha Desain wis nerbitake infographic sing apik iki kanthi sawetara pamikiran babagan apa sing sampeyan kudu ngerti babagan desain ulang logo, alasan kenapa sampeyan kudu ngrancang, sawetara sing kudu lan ora kudu dirancang maneh, sawetara kesalahan ngrancang ulang logo, lan sawetara saran saka ahli industri.

telung Papat Alasan Nggawe Desain Logo Sampeyan

  1. Penggabungan Perusahaan - penggabungan, akuisisi, utawa spin-off perusahaan asring mbutuhake logo anyar kanggo nglambangake perusahaan anyar.
  2. Perusahaan Ngembangake Idhentitas Asli - kanggo perusahaan sing ngembangake tawaran, kayata ngenalake produk, layanan, lsp. Ngrancang ulang logo bisa dadi cara sing efektif kanggo menehi tandha evolusi perusahaan.
  3. Revitalisasi Perusahaan - perusahaan sing wis suwe lan bisa uga butuh logo.

Aku pengin nambah alesan liyane! Papan pandang seluler lan layar digital definisi tinggi pancen wis ngowahi tampilan logo sampeyan. Wis kliwat dina kanggo mesthekake logo sampeyan katon ireng lan putih ing mesin faks.

Saiki, duwe favicon dibutuhake nanging bisa dideleng mung 16 piksel kanthi 16pixel… meh ora bisa katon apik. Lan bisa uga nganti gambar ing layar retina 227 piksel saben inci. Sing mbutuhake sawetara karya desain sing apik supaya bisa dibenerake. Mupangate layar definisi sing luwih dhuwur minangka alasan sing valid, miturut pendapat saya, kanggo nggawe logo anyar!

Yen sampeyan durung ngrancang logo sawetara taun kepungkur, logo sampeyan bisa uga katon tuwa kanggo sapa wae sing nindakake riset online (sing meh kabeh wong!).

Desain ulang Logo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.