25 Komentar

  1. 1

    Douglas - Matur suwun amarga sampeyan wis kalebu ing dhaptar.

    FYI kita bubar ngluncurake 'turunan hybrid' sing anyar, para pelanggan bisa ngundang lan mbayar desainer khusus kanggo ngirim kontes desain - deleng siaran pers wiwit dina iki: http://prwire.com.au/permalink/18300/design-contest-website-launches-hybrid-crowdsourcing-model-with-15-000-designers-2

    Intine yaiku para desainer entuk pambayaran sing dijamin apa desaine dipilih. Crowdsourcing ora kudu dadi pemenang, kabeh utawa, kaya sing sampeyan ujar, "ora apik kanggo para desainer"! Yen sampeyan kepengin nindakake wawancara karo aku utawa nglakokake proyek studi kasus liwat DesignCrowd, hubungi http://twitter.com/designcrowd ?

    Uga, iki sawetara sumber desain logo ing situs web kita.

    Alec Lynch
    DesignCrowd.com

  2. 2

    Doug,
    Nalika aku memuji kemampuan sampeyan kanggo "desain logo" Google, aku ngerteni kabeh panyebaran lan perayaan desain logo sing murah. Situs sing ditawakake mung nawakake lambang sing ramping (mirip karo "jeneng sampeyan ing kene"), tanpa dipikirake strategis.

    Nyurung situs logo outsourcing - nalika ngirim tips supaya sampeyan entuk logo "asli" - bisa ngguyu yen ora rada nguciwakake.

    Sampeyan bener ing salah sawijining titik: sampeyan entuk sing mbayar. Nanging, pangarep-arepku kanggo para pamiarsa yaiku supaya luwih tliti sadurunge menehi logo minangka bagean saka kontes desain.

    Steve Nealy
    Kepala sekolah, direktur kreatif
    Rong Puluh Loro
    steve@twentytwo.biz

  3. 3

    Hi Steve,

    Apresiasi umpan balik (tenan) lan aku ngerti manawa agensi branding posisi sing kompromi kudu mbuktekake regane. Aku ora yakin babagan regane sampeyan - Aku wis ndeleng perusahaan kaya Kristian Andersen njupuk perusahaan nganti atusan yuta dolar - sawetara duwe utang saka pangenalan merek.

    Desain logo lagi diserang - ora beda karo perusahaan adhedhasar web liyane saiki. Kita duwe wong kaya Chris Anderson sing bengok-bengok "Gratis!". Situs hosting video ora bisa saingan karo YouTube, perusahaan Analytics wis berjuang karo Google, lan sistem CMS kaya Squarespace sing saingan karo WordPress.

    Aku bisa ngadeg lan mbantah "Ora Ana Spek", nanging aku wis nggunakake sawetara layanan iki lan entuk asil sing apik banget. Ora ana kasunyatan manawa sampeyan ora seneng, mula saya misuwur. Lan kanggo perusahaan sing nganggo tali awis lan ora bisa menehi merek profesional, coba golek logo sing murah lan ramping? Dheweke bakal rampung tanpa cara liya.

    Aku pengin sampeyan nggawe kiriman kenapa sampeyan ngindhari sawetara / akeh layanan iki!

  4. 4

    GeniusRocket (www.geniusrocket.com), dipimpin dening ex-AOL Mark Walsh lan dikelola dening Peter LaMotte, duwe kapabilitas kelas internasional kanggo logo lan kabutuhan kreatif liyane.

  5. 5
  6. 6
  7. 8

    Ati-ati karo Desain Logo Desain Marvel. Tetep adoh yen butuh umur kanggo wangsulan. Highly ora profesional.

  8. 9
  9. 10
  10. 12

    Kabeh sumber nuduhake desain logo migunani, apik banget kanthi presentasi kreatif. Barang sing apik dituduhake karo sampeyan. Matur nuwun sanget lan ngucapke matur nuwun kanggo nuduhake sing ditresnani.

  11. 13
  12. 15
  13. 16
  14. 17
  15. 18
  16. 19

    Logo minangka gambar pangilon saka merek sampeyan. Resep sampeyan nggawe logo cukup apik.
    Ya, logo Nike regane $ 35 ing wiwitan nanging saiki regane luwih saka $ 600,000. Mung ngrancang logo sing apik ora bakal nulungi sampeyan nambah bisnis. Layanan lan produk sampeyan uga kudu nggambarake kekuwatan logo sampeyan.

  17. 20

    Aku nggoleki konsep Desain Logo kanggo nggawe logo unik lan nemokake kiriman sampeyan. Matur nuwun kanggo kirim iki. Nduwe ide apik kanggo ditrapake ing proyek anyar.

  18. 21
  19. 22

    Pos sing apik babagan desain logo. Aku pancen entuk akeh inspirasi kanggo jabatan anyar. Matur suwun ton kanggo Doug iki, selamat ulang tahun!

  20. 24

    Aku nggoleki konsep Desain Logo kanggo nggawe logo unik lan nemokake kiriman sampeyan. Matur nuwun kanggo kirim iki. Nduwe ide apik kanggo ditrapake ing proyek anyar.

  21. 25

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.