25 Komentar

  1. 1

    Douglas - Thanks kanggo kalebu kita ing dhaftar Panjenengan.

    FYI, kita nembe ngluncurake bentuk 'crowdsourcing hibrida' sing anyar lan luwih adil ing ngendi para pelanggan bisa ngundang lan mbayar desainer khusus kanggo ngirim kontes desain - deleng siaran pers wiwit dina iki: http://prwire.com.au/permalink/18300/design-contest-website-launches-hybrid-crowdsourcing-model-with-15-000-designers-2

    Titik utama iki tegese desainer entuk pembayaran sing dijamin preduli yen desaine dipilih. Crowdsourcing ora kudu dadi pemenang njupuk kabeh utawa, kaya sing diucapake, "ora apik kanggo desainer"! Yen sampeyan kepengin nindakake wawancara dhewe utawa nglakokake proyek studi kasus liwat DesignCrowd, hubungi liwat http://twitter.com/designcrowd ?

    Uga, iki sawetara sumber desain logo ing situs web kita.

    Alec Lynch
    DesignCrowd.com

  2. 2

    Doug,
    Nalika aku muji kemampuan sampeyan kanggo "desain logo" Google, aku nemokake kabeh proliferasi lan perayaan desain logo murah sing ora disenengi. Situs sing sampeyan tawakake mung nawakake lambang sing katon apik (kaya "jeneng sampeyan ing kene"), tanpa mikir strategis.

    Nyorong situs logo crowdsourcing - nalika ngirim tips kanggo mesthekake sampeyan entuk logo "asli" - ngguyu yen ora rada cuek.

    Sampeyan bener ing siji titik: sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar. Nanging, pangarep-arepku kanggo para pamaca bakal nindakake kanthi teliti sadurunge menehi logo minangka bagean saka kontes desain.

    Steve Nealy
    Kepala Sekolah, direktur kreatif
    Rong Puluh Loro
    steve@twentytwo.biz

  3. 3

    Hi Steve,

    Apresiasi umpan balik (pancen) lan aku ngerti agensi merek posisi sing dikompromi kanggo mbuktekake regane. Aku ora mangu-mangu babagan regane sampeyan - aku wis ndeleng perusahaan kaya Kristian Andersen njupuk perusahaan saka apa-apa nganti atusan yuta dolar - sawetara duwe utang kanggo pangenalan merek.

    Desain logo diserang - ora beda karo perusahaan basis web liyane ing wektu iki. Kita wis tak Folks kaya Chris Anderson yelling "Gratis!". Situs hosting video ora bisa saingan karo YouTube, perusahaan Analytics wis berjuang karo Google, lan sistem CMS kaya Squarespace saingan karo WordPress.

    Aku bisa ngadeg lan mbantah "Ora ana Spec", nanging aku wis nggunakake sawetara layanan kasebut lan entuk asil sing apik banget. Ora ana sing ndhelikake kasunyatan manawa sampeyan ora seneng karo dheweke, dheweke tambah populer. Lan kanggo perusahaan sing ora duwe dhuwit lan ora bisa menehi merek profesional, kenapa ora golek logo sing murah lan apik? Dheweke bakal nindakake tanpa apa-apa.

    Aku seneng yen sampeyan nggawe kirim apa sampeyan bakal ngindhari sawetara / akeh layanan kasebut!

  4. 4

    GeniusRocket (www.geniusrocket.com), dipimpin dening ex-AOL exec Mark Walsh lan dikelola dening Peter LaMotte, nduweni kemampuan crowdsourcing kelas donya kanggo logo lan kabutuhan kreatif liyane.

  5. 5
  6. 6
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 12

    Kabeh sumber daya nuduhake desain logo migunani, desain nggumunke karo presentation kreatif. Barang apik sing dienggo bareng karo sampeyan. Matur nuwun lan matur nuwun banget kanggo nuduhake sing dikasihi.

  11. 13
  12. 15
  13. 16
  14. 17
  15. 18
  16. 19

    Logo minangka gambar cermin merek sampeyan. Resep sampeyan nggawe logo cukup nggumunake.
    Ya, logo Nike ing wiwitan regane $35 nanging saiki regane luwih saka $600,000. Mung ngrancang logo sing apik ora bakal bisa mbantu ningkatake bisnis sampeyan. Layanan lan produk sampeyan uga kudu nggambarake kekuwatan logo sampeyan.

  17. 20

    Aku nggoleki konsep Desain Logo kanggo nggawe logo unik lan nemokake kiriman sampeyan. Matur nuwun kanggo kirim iki. Wis sawetara gagasan apik kanggo aplikasi ing project anyar.

  18. 21
  19. 22

    Kiriman sing apik babagan desain logo. Aku mesthi entuk akeh inspirasi kanggo kiriman anyar. Thanks a ton kanggo Doug iki, merry xmas!

  20. 24

    Aku nggoleki konsep Desain Logo kanggo nggawe logo unik lan nemokake kiriman sampeyan. Matur nuwun kanggo kirim iki. Wis sawetara gagasan apik kanggo aplikasi ing project anyar.

  21. 25

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.