Werna Logo Web

warna web

Kita wis ngirim sadurunge babagan kepiye warna bisa nyebabake tumindak tuku. Menawi informasi kasebut, narik kawigatosan kanggo ndeleng kepiye warna pengaruh logo perusahaan. Web dikemas nganggo logo sing biasane biru, nggawe rasa percaya lan keamanan, uga abang, tuwuh semangat lan semangat! Infographic iki saka WARNA nuduhake manawa akeh merek sing paling sukses ing Internet duwe warna sing padha karo logo!

warna web sing paling kuat

2 Komentar

  1. 1

     Pancen apik tenan. Aku ngerti yen abang misuwur, nanging ora nate ngerti yen pirang-pirang logo sing nggunakake biru. Biyen aku nggunakake putih lan coklat, lan saiki nggunakake logo kuning lan ireng. Mungkin aku kudu nggunakake abang lan biru! Matur nuwun kanggo nuduhake Doug iki. Iku nyenengake!

  2. 2

    Logo iki dirancang khusus kanggo merek nalika nggawe kenyamanan lan keamanan kanthi biru alus, oranye kanggo perhatian, energi lan kasenengan, lan ijo kanggo tenang, ngirit / mbuwang dhuwit. Iku bisa. Wong ngirit akeh dhuwit kanggo usahane nalika nyithak kualitas tinggi kanggo kabutuhan pemasaran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.