Matesi Kaca ing WordPress kanggo Mbaluk Login

Layar layar 2013 07 01 ing 12.23.52 PM

login_lock.jpgMinggu iki, kita ngrampungake ngetrapake tema khusus ing situs klien lan njaluk supaya kita nggawe sawetara interaksi ing endi sawetara kaca diwatesi kanggo pelanggan sing ndaftar. Wiwitane, kita mikir babagan ngetrapake plugin pihak katelu, nanging solusine pancen cukup gampang.

Kaping pisanan, kita nyalin template kaca menyang file anyar (jeneng wae ora apa-apa, cukup njaga ekstensi php). Ing sisih ndhuwur kaca, coba komentar ing kaca kasebut supaya sampeyan bisa ndeleng ing editor template miturut jeneng:


Sabanjure, goleki baris ing kode kaca sing nampilake konten. Kayane katon kaya iki:


Saiki, sampeyan kudu mbungkus sawetara kode ing baris kasebut:

 Mung pelanggan Nuwun sewu, konten sing nyoba digayuh diwatesi mung kanggo pelanggan.

Kode kasebut diwiwiti kanthi mriksa sesi kanggo ndeleng manawa pangguna mlebu menyang situs WordPress. Yen wis mlebu, konten bakal ditampilake. Yen ora mlebu, pesen kasebut negesake manawa sampeyan nyoba nggayuh konten sing diwatesi.

Kanggo nggunakake kaca, sampeyan kudu milih Mung pelanggan template kaca ing bagean lanjut pilihan kaca sampeyan (ing sidebar). Iki bakal matesi kaca kanggo pamaca sing mlebu.

Yen sampeyan kepengin banget, sampeyan bisa nambah cara mlebu lan logout menyang sidebar uga:

">Metu /wp-login.php">Login Pelanggan

28 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
    • 4

      Halo Partha,

      Iki bakal cukup gampang - sampeyan bisa nambah teknik sing padha menyang header kaca lan umume ngomong ... yen (ora ana pangguna lan kaca sing ora padha karo pagename) banjur judhul maju menyang kaca mlebu.

      Doug

  4. 5

    solusi elegan sing apik! apa sing dakkarepake, aku mikir tenan babagan nggawe sistem login eksternal.
    watu iki!

  5. 6
    • 7
      • 8

        Ora ramah pangguna nanging ora apa-apa ... Aku rumangsa bisa ngerteni sawetara gambar sing kudune daklakoni. Yen ora… Aku mung bakal nyoba nganti bisa sukses!

        • 9

          salin page.php, Ganti jeneng page2.php banjur lebokake kode ing ndhuwur, simpen file, upload bali menyang konten / tema / apa wae sing diarani, bukak kirim utawa ganti kaca saka tata letak kaca standar menyang page2.php. Ora prelu nggawe gaya / tata letak kaca anyar, cukup salin sing digunakake banjur ganti jeneng. dadi fullwidth.php minangka fullwidth2.php sing gampang.

      • 10

        Ya, sawise pirang-pirang usaha lan nonton tutorial liyane ing internet… aku nemokake manawa nggawe template kaca anyar minangka masalahku. Aku nggawe siji ing editor teks lan nyoba ngunggah menyang… ing endi? Aku malah ora ngerti arep menyang endi. Aku kayane ora bisa nemokake lokasi rahasia iki kanggo diunggah!

        • 11

          Dadi bener, LaRocque! Sampeyan kudu duwe program FTP lan akses menyang folder tema situs web sampeyan supaya bisa ngunggah file ing kana. Saiki ora ana cara kanggo nindakake liwat layar administratif. Siji pangecualian yaiku nginstal plugin "File Manager" sing ngidini sampeyan nggawe file anyar. Ati-ati, sanadyan! 

  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
    • 16

      Sampeyan mung bisa mriksa manawa pangguna mlebu utawa ora; Nanging, cara sing ditemtokake ing ndhuwur pungkasane ngidini sampeyan nggunakake level ijin yen sampeyan pengin ngatur level!

  10. 17
  11. 18
  12. 19

    OK, dadi aku bakal nyokot ... Kepiye cara sampeyan ngowahi iki kanggo ngidini idin mriksa?

    Ayo - kita isih pengin ngidini sapa wae nggawe jeneng pangguna "Pelanggan" dhewe, lan ngirim balesan.
    Nanging - kita mung menehi akses menyang kaca "Mung Pelanggan" mung kanggo pangguna sing ditemtokake dening admin?

  13. 20
  14. 21

    Douglas - Aku nggunakake kode sampeyan - lan umume bisa digunakake! Masalah sing dakduwe yaiku link Logout bali menyang situs sing ora ana. Aku pancen nyoba pirang-pirang kode wordpress saka saindhenging web supaya kode log metu bisa digunakake. . . nanging pangguna isih tetep log in lan bali //wp-login.php?redirect_to=aran'ny>log%20in%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20 % 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20

    Apa wae pikirane?

    • 22

      Kayane mung nalika kode disalin saka browser, nambah spasi HTML, Ryan. Salin kode menyang Notepad utawa Textpad banjur salin menyang template sampeyan kanggo nyingkirake barang kasebut.

  15. 23

    Ya, iki pancen sing kudu aku lakoni, nanging aku duwe siji pitakon. Yen dudu pelanggan, kepiye cara nggawe kothak "mlebu" utawa "langganan" supaya bisa ngakses konten?

    Thanks

  16. 25

    Matur nuwun kanggo kode. bakal nggawe wong nesu karo aku, nanging dheweke ngira login yen pengin sawetara barang ora ngidini akses gratis kanggo nggawe file gampang ditemokake.

  17. 26

    Kayane cara iki tundhuk pembajakan sesi. Cookie login bakal ditambahake nalika ana ing area sing aman, nanging amarga wordpress dadi cookie sing ora aman, cookie isih bakal dilayani yen pangguna browsing bali menyang bagean situs sing ora dienkripsi.

  18. 28

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.