Ngunci Facebook

facebook ora seneng

Aku isin, nanging aku pancen ora nggatekake prekara setting privasi, syarat panggunaan, utawa cetakan liyane liyane nalika nambah layanan. Aku biasane ngenteni apa ana reaksi saka komunitas banjur tumindak sing cocog. Jeksa Agung bisa ngetokake khusus iki nyebabake aku malah ora ngerti apa sing wis tak lakoni.

My Profil Facebook cukup mbukak kanggo sapa wae sing pengin nyambung. Aku wong sosial lan aku ora duwe rahasia apa-apa (utawa dhuwit kanggo kabeh peretas sing ana ing kana), mula aku bisa nyambung karo kabeh wong. Babagan sing ora dikepengini yaiku alat geolokasi. Aku rumangsa serem yen wong-wong sing ora dakkenal lan urip ing negara liyane sing peduli babagan papan sing dak priksa

Nanging, ing kasus iki, ana wong sing ngirim tembok ing tembokku sing nyerang mayoritas penduduk. Aku ora bakal menehi katrangan… dudu porno, mung serangan iman sing tanpa rasa. Aku dudu wong sing religius, nanging aku duwe sopan santun ora nyenyamah wong sing sing. Iman minangka perkara sing ora mung suci, kita wis ngerti manawa masarakat ora gelem mateni awake dhewe. Kanggo akeh wong, iman mung kabeh sing diduweni. Miturut kula, ora duwe sopan santun minangka manungsa, lan sejatine nyata.

Sing kedadeyan sawetara menit yaiku wong-wong ora kekancan karo aku ... bareng karo komentar akeh babagan omongane aku. (Sing ironis yaiku aku menehi kabar marang wong sing nindakake manawa aku kecewa marang dheweke). Dadi, amarga ana siji ing jaringanku sing ora duwe kasopanan, mula aku kudu ngunci idin. Aku isih ngidini kanca ngirim ing garis wektu ... nanging ora ana wong liya sing bakal ndeleng informasi kasebut. Kanggo mbukak layar iki, klik panah mudhun ing Facebook (sisih ndhuwur tengen wayahe) banjur pilih Carane Sampeyan Sambungake. Aku wis ngubengi rong setelan sing wis dianyari.

ijin facebook s

Kanggo sampeyan guru Facebook sing ana ing kana, apa iki uga bakal mungkasi konten supaya ora mlebu ing tembok saka tembok wong liya sing dakkomentari? Utawa iki bakal nindakake?

7 Komentar

  1. 1

    Pangowahan ijin kasebut ora bakal ngganti apa-apa ing babagan iki. Kanca-kanca isih bakal weruh yen sampeyan menehi komentar utawa seneng. Pilihan sampeyan mung ora menehi komentar babagan item kasebut. Foto-foto kasar anyar ing Facebook minangka eksploitasi sing disengaja babagan cara kerja Facebook.

    Sejatine, Anonymous nggawe sawetara akun palsu, nyambungake kabeh, nambah akeh wong nyata, ngunggah pirang-pirang gambar kasar, banjur seneng lan menehi komentar babagan kabeh. Nalika sampeyan menehi komentar ing foto kasebut, foto kasebut ditampilake ing tembok kanca amarga wis akeh komentar lan seneng liyane. Facebook mlaku persis kaya sing dikarepake: nampilake konten sing paling populer (yen kanca sampeyan wis melu).

    Cara siji-sijine yaiku nglirwakake utawa ndhelikake konten kasebut, lan yen sampeyan kaya aku, ngandhani kanca-kanca liyane babagan iki supaya dheweke uga ngerti.

    - Jack

  2. 3

    Bener, aku nuduhake apa sing dideleng umume wong: item ing feed warta. Yen ana wong sing ngirim item langsung menyang tembok sampeyan, critane beda. Aku guess sampeyan lagi referring menyang news feed, sanadyan. iya ta?

  3. 5

    Aku tansah nggawe titik kanggo ngunci setelan Facebook. Aku ora luwih anti sosial saka sampeyan, nanging aku miwiti iki sawise aku wiwit njaluk panjalukan kanca saka sawetara wong rada curiga. Mesthi, aku ora duwe investasi ing jejaring sosial kaya sing sampeyan lakoni babagan karir lan visibilitas sampeyan, mula aku ora duwe minat kanggo diikuti utawa kekancan karo ewonan wong sing ora ngerti aku saka Adam.

    Kajaba iku, aku ora butuh bantuan sapa wae kanggo nyelehake sikilku ing cangkeme, aku bisa nindakake kanthi apik dhewe.

  4. 7

    Standar kudu ana ing kunci otomatis lan nggawe kabeh fitur privasi gampang ditemokake. Banjur ninggalake pangguna individu kanggo mbukak fitur sing dikarepake. Iki sing bakal ditindakake pemilik situs web sing teliti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.