Ngunci Facebook

facebook ora seneng

Aku isin, nanging aku pancen ora nggatekake prekara setting privasi, syarat panggunaan, utawa cetakan liyane nalika nambah layanan. Aku biasane ngenteni apa ana reaksi saka komunitas banjur tumindak sing cocog. Jeksa Agung bisa ngetokake khusus iki nyebabake aku malah ora ngerti apa sing wis tak lakoni.

My Profil Facebook cukup mbukak kanggo sapa wae sing pengin nyambung. Aku wong sosial lan aku ora duwe rahasia apa-apa (utawa dhuwit kanggo kabeh peretas sing ana ing kana), mula aku bisa nyambung karo kabeh wong. Babagan sing ora dikepengini yaiku alat geolokasi. Aku rumangsa serem yen wong-wong sing ora dakkenal lan urip ing negara liya sing peduli babagan papan sing dak priksa.

Nanging, ing kasus iki, ana wong sing masang tembok ing tembok sing nyerang mayoritas penduduk. Aku ora bakal menehi katrangan ... dudu porno, mung serangan sing tanpa rasa marang iman. Aku dudu wong sing religius, nanging aku duwe sopan santun ora nyenyamah wong sing sing. Iman minangka perkara sing ora mung suci, kita wis ngerti manawa masarakat ora gelem mateni awake dhewe. Kanggo akeh wong, iman mung kabeh sing diduweni. Miturut kula, ora duwe sopan santun minangka manungsa, lan sejatine nyata.

Sing kedadeyan sawetara menit yaiku wong-wong ora kekancan karo aku ... bareng karo komentar akeh babagan omongane aku. (Sing ironis yaiku aku menehi kabar marang wong sing nindakake manawa aku kecewa marang dheweke). Dadi, amarga ana siji ing jaringanku sing ora duwe kasopanan, mula aku kudu ngunci idin. Aku isih ngidini kanca ngirim ing garis wektu ... nanging ora ana wong liya sing bakal ndeleng informasi kasebut. Kanggo mbukak layar iki, klik panah mudhun ing Facebook (sisih ndhuwur tengen wayahe) banjur pilih Carane Sampeyan Sambungake. Aku wis ngubengi rong setelan sing wis dianyari.

ijin facebook s

Kanggo sampeyan guru Facebook sing ana ing kana, apa iki uga bakal mungkasi konten supaya ora mlebu ing tembok saka tembok wong liya sing dakkomentari? Utawa iki bakal nindakake?

7 Komentar

  1. 1

    Pangowahan ijin kasebut ora bakal ngganti apa-apa ing babagan iki. Kanca sampeyan isih bakal ndeleng nalika menehi komentar utawa kaya. Pilihan sampeyan mung ora menehi komentar babagan barang kasebut. Foto-foto kotor pungkasan ing Facebook minangka eksploitasi sing disengaja babagan cara kerja Facebook.

    Sejatine, Anonim nggawe sawetara akun palsu, nggabungake kabeh, nambah akeh wong asli, ngunggah ton gambar kasar, banjur seneng lan menehi komentar babagan kabeh. Nalika menehi komentar babagan foto kasebut, ditampilake ing tembok kanca amarga wis akeh komentar lan suka liyane. Facebook bisa digunakake persis kaya sing mestine: nampilake konten sing paling populer (yen kanca sampeyan wis ngobrol).

    Siji-sijine cara yaiku nglirwakake utawa ndhelikake konten kasebut, lan yen sampeyan kaya aku, critakake menyang kanca sampeyan liyane supaya dheweke uga ngerti.

    -Jack

  2. 3

    Sejatine, aku ngarahake apa sing katon dening akeh wong: item ing feed news. Yen ana wong sing masang barang langsung menyang tembok sampeyan, crita liyane. Kula kira yaiku sampeyan ngrujuk menyang feed warta sampeyan. Ya?

  3. 5

    Aku mesthi nggawe titik kanggo ngunci setelan Facebook. Aku ora luwih anti sosial tinimbang sampeyan, nanging aku miwiti nalika aku njaluk panjaluk kanca saka sawetara wong sing curiga. Pancen, aku ora duwe investasi ing jejaring sosial kaya karir lan visibilitas sampeyan, mula aku ora kepengin ngetutake utawa kekancan karo ewonan wong sing ora ngerti aku saka Adam.

    Kajaba iku, aku ora butuh pitulung sapa wae kanggo nemplekake sikil, aku bisa nindakake dhewe kanthi becik.

  4. 7

    Default kudu ing kunci otomatis lan nggawe kabeh fitur privasi gampang ditemokake. Banjur pasrahake menyang pangguna individu kanggo mbukak fitur sing dikarepake. Mangkene sing bakal ditindakake pemilik situs web sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.