SMS ora Mati. Tau Krungu Geo-Anggar?

windows mobile

lba emarketer Layanan Pesen Pesen Short (SMS) bisa uga katon sepele amarga serangan telpon pinter lan aplikasi seluler… nanging isih durung pati mati.

SMS, utawa "Layanan Pesen Cekak," minangka aplikasi data sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, kanthi 2.4 milyar pangguna aktif, utawa 74% kabeh pelanggan ponsel ... SMS kanthi sampurna dienggo menyang aplikasi pemasaran seluler amarga duwe sifat pribadi, meh Tingkat terbuka 100%, kemampuan kanggo konten sing target banget adhedhasar macem-macem metrik lan jangkauan gawane sajrone komunikasi rong arah karo konsumen.

Kertas sing apik, Laporan Pemasaran Seluler MobileStorm 2010 kasedhiya sing nduweni akeh informasi ing pasar seluler - kalebu platform, aplikasi, keterlibatan media sosial, e-commerce lan liya-liyane.

Salah sawijining diskusi ing whitepaper iki yaiku Layanan Berbasis Lokasi (LBS) & Iklan (LBA). Poling anyar nuduhake manawa konsumen mbukak banget pariwara adhedhasar lokasi. Facebook Places lan Kothak wedhi dadi aplikasi sing populer kanggo bisnis sing bisa digandhengake karo konsumen… nanging kemajuan teknologi SMS sing diarani 'pager geo' bisa uga misuwur!

Kanthi ngenalake lan kasedhiya akeh data lokasi pangguna, saiki saya digunakake kanggo ningkatake kampanye SMS ing babagan kaitan. Konsep sing dikenal kanthi jeneng "pagar geo" kalebu nyetel perimeter digital ing sekitar lokasi tartamtu, kayata toko ritel utawa restoran, banjur pesen SMS bisa dikirim menyang pangguna sing mlebu ing perimeter kasebut. Pelanggan sing milih program seluler deli bisa kanthi otomatis nampa kupon sing sensitif wektu kapan wae ing jarak restoran, kayata, nyedhiyakake regane cepet kanggo pangguna lan nyopir dodolan cepet ing toko kasebut.

Pemasaran jarak uga ing cakrawala. Pemasaran jarak bisa ngidini bisnis nganggo Bluetooth utawa SMS-CB (Short Message Service - Cell Broadcast) bakal ngidini bisnis 'push' pariwara nalika konsumen teka ing wilayah transmisi. Amarga teknologi iki asring ora mbutuhake idin, mula dipertanyakan manawa pemasaran jarak cedhak bakal populer.

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka whitepaper sing komprehensif, Jenn! Matur suwun karo tim sampeyan - wow!

  2. 2

    Kampanye kanggo pangguna ing pager geo uga apik tenan. "Minuman rega 1/2 nganti jam 9 wengi !!"

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.