Localytic: Analytics Aplikasi Seluler lan Pemasaran Aplikasi

data dadi tumindak 3

Lokalisasi nyedhiyakake aplikasi seluler wektu nyata Analytics layanan kanggo aplikasi iPhone, iPad, Android, BlackBerry, Windows Phone 7 lan HTML5. Solusi adhedhasar awan menehi platform personalisasi loop tertutup sing ngidini klien bisa pangguna bagean adhedhasar kegiatan ing-app asli lan ngirim kampanye pemasaran sing ditargetake lan prediktif.

Lokalisasi

Analytics Aplikasi Seluler Localytic kalebu:

  • Dashboard ngidini klien nganalisis prilaku pangguna sing penting, persis kaya kedadeyan kasebut
  • Manajemen corong ngidini klien nggunakake data kanggo motivasi prospek konversi
  • Pamisahan pangguna mbisakake klien mbagi lan nelukake pangguna liwat data prediksi lan adhedhasar prilaku
  • Analisis keterlibatan - lacak segmen pangguna wiwit dina pertama panggunaan aplikasi kanggo ndeleng panggunaan telung dimensi kanthi lengkap liwat wektu.
  • Pelacakan nilai seumur hidup - analisa segmen pelanggan sing duwe total nilai umur lan pengaruh sing paling dhuwur babagan wawasan kanggo nyetel marketing aplikasi seluler kanthi luwih apik.
  • Ndhukung kabeh platform utama - iOS, Android, Windows 8, Windows Phone, Blackberry lan HTML 5.
  • integrasi - pembangun pitakon lan ekspor API ngidini sampeyan nggabungake data karo sistem perusahaan sing ana.
  • Keamanan data- gunakake Layanan Web Amazon digunakake supaya kabeh data sampeyan diamanake 24/7.

Pemasaran Aplikasi Seluler Lokal nyedhiyakake uga akeh fitur sing apik, ngewangi sampeyan ngenali, nganalisa, lan tumindak ing data aplikasi kanthi wektu nyata kanggo mbantu sampeyan entuk luwih akeh keterlibatan, interaksi loyalitas sing luwih apik karo pangguna pungkasan, nggawe keterlibatan, penghasilan lan loyalitas utama. Platform kasebut nyedhiyakake manajemen akuisisi, manajemen kampanye, penargetan tumindak & lokasi, olahpesen In-App pribadi lan Tes A / B.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.