LocalVox: Pemasaran Bisnis Lokal lan Cilik

solusi agensi localvox

Ana luwih saka 100 yuta telusuran lokal saben dinane lan 88% wong padha nelpon utawa mbukak jinis bisnis kasebut sajrone 24 jam! LocalVox minangka platform pemasaran lokal, sosial, lan seluler sing mbantu bisnis lokal pasar kanthi online, liwat jaringan penerbit, media sosial, telusuran, seluler, buletin email & uga situs web dhewe - lan gampang digunakake minangka email.

LocalVoxGabungan teknologi lan dhukungan cocog kanggo bisnis cilik sing pengin mbukak kunci nilai pemasaran lokal. Fitur kalebu:

  • Komunikasi - Gampang komunikasi karo pelanggan sing wis ana liwat email, media sosial lan seluler - kabeh ditekan tombol siji.
  • SEO lokal - mbantu sampeyan ditemokake dening pelanggan anyar kanthi ngoptimalake peringkat ing Google, Google+ lan atusan direktori lokal kaya Yelp, CitySearch, Yahoo, Bing lan liya-liyane.
  • mobile - Nggawe situs web seluler lan nerbitake update menyang situs web kanthi otomatis kanggo mbantu ngonversi pelanggan anyar lan menehi alasan marang para pelanggan sing ana maneh.
  • Manajemen Reputasi - Awasi reputasi sosial kanthi otomatis supaya sampeyan entuk email kapan wae sampeyan kudu nanggepi review Yelp utawa CitySearch, komentar Facebook utawa balesan Twitter.
  • Tawaran - Ndhukung pelanggan anyar kanthi nargetake wong sing cedhak karo telpon seluler kanthi nawakake yen sampeyan entuk kabeh penghasilan.
  • Reporting - Nyedhiyakake laporan saben wulan sing bisa dingerteni karo metrik sing tegese bisnis.

njaluk laporan SEO Lokal gratis saka LocalVox lan temokake ing endi bisnis sampeyan ora ditemokake!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.