Lokalis: Nerbitake, Ngatur lan Ningkatake Acara Sampeyan Online

wong lokal

Pemasar nggunakake acara luwih saka saiki, lan pengaruhe wis jelas. Kasunyatane, para pemasar pangkat tradeshow lan acara minangka taktik sing paling efektif kaloro sawise situs web perusahaan Acara mbantu nggawe petunjuk anyar, ngowahi prospek sing minat karo pelanggan, lan luwih jelas nerangake produk utawa layanan kanthi wektu nyata. Nanging, akeh pemasar sing berjuang ora mung nggunakake acara kanthi kapasitas terintegrasi, nanging uga kanggo ngerti lan ngukur kepiye cara nyetir penjualan, kesadaran merek, keterlibatan, lan liya-liyane. Dadi, prastawa nggambarake jinis Wild West kanggo pemasar.

Acara minangka kumpul tahunan kanggo akeh teknologi, wiwit Dreamforce Salesforce konferensi kanggo Pameran Elektronik Konsumen Internasional (CES). Dheweke malah populer ing pemasaran (mikir MozCon lan Inbound Hubspot pakumpulan). Merek kaya acara Pepsi lan Prudential kanggo nyambung luwih akeh karo konsumen lan ngasilake kesadaran merek. Contone, "Balapan Pensiunan" Prudential 4.01 diwiwiti minangka acara mlaku sing diadhepi konsumen lan kanthi cepet tuwuh dadi kampanye pemasaran sing maju kanggo perusahaan amarga sukses. Banjur ana acara kaya South by Southwest (SXSW), sing nggabungake merek, konsumen, lan pemain liyane.

Yen sampeyan dadi pemasar, mesthine sampeyan duwe anggaran kanggo acara - lan kanthi alesan sing cukup. Sangang puluh enem persen konsumen sing duwe pengalaman apik ing sawijining acara bakal luwih seneng tuku Acara dina iki luwih saka mung kumpul, nanging; iki minangka tintingan canggih kanthi rencana pemasaran sing kompleks. Pemasar nggabungake kabeh saka Near Field Communication (NFC) nganti Identifikasi Frekuensi Radio (RFID), nggunakake teknologi canggih iki kanggo nglacak, bentuk akeh, lan ningkatake acara ing kabeh siklus siklus acara.

Nanging kepiye perusahaan nyebar kabar babagan kedadeyan kasebut? Acara bisa diterbitake ing situs web perusahaan, media sosial, liwat email, utawa ing pirang-pirang format liyane. Saben outlet kasebut duwe pro lan kontra, nanging isih ana kekurangan. Kepiye yen ana sawijining papan sing bisa dipasarake para pemasar kanggo promosi kabeh acara kanthi online? Ana - diarani tanggalan acara.

Nalika sampeyan krungu tanggalan acara, sampeyan bisa uga mikirake tanggalan telpon kothak 30 dina sing gampang. Nyedhiyakake rincian lan informasi babagan acara kanthi cara sing wiwitan, mula sampeyan kudu narik wong menyang tanggalan kanggo sinau babagan liyane. Nanging, tanggalan acara interaktif saiki minangka alat pemasaran sing kuat sing bisa mbantu lalu lintas, rawuh, lan eling babagan acara sampeyan. Ketik Lokalis, BFF sampeyan sing anyar.

logo lokal

Kalender acara interaktif Localis minangka toko mandeg sing mbantu para pemasar bisa nerbitake, ngatur, lan promosi kanthi gampang kanthi online, kabeh ing sak papan. Lokalis nawakake fitur inovatif, kalebu:

  • Kaca dhasar individu kanggo saben nomer kaca acara, lokasi, lan grup lan ningkatake Search Engine Optimization (SEO).
  • Integrasi karo platform sosial kaya Facebook lan Twitter, sing ngidini admin acara nglacak diskusi acara lan ngidini para pamirsa bisa gampang nuduhake rencana acara karo kanca-kanca.
  • Analitik acara back-ends, sing mbisakake admin nglacak kehadiran, njaga komunitas sosial, lan ngukur reaksi pamirsa sadurunge ana acara.
  • Merek khusus, sing ngidini sampeyan gampang masang tampilan lan sing dirasakake merek, supaya merek tetep ngarep lan dadi pusat.
    API Kuat, sing nyambung karo macem-macem teknologi acara kanggo nggabungake pengalaman acara sampeyan.

Lokalis ngatasi masalah maksimal ngasilake acara kanthi nggawe konten acara individual sing bisa digunakake kanggo memasar acara kanthi aktif, yaiku liwat promosi sosial, pemasaran konten, utawa saluran pemasaran liyane.

Saka kaca landas individu kanggo saben acara, lokasi, lan klompok, Lokalis nggawe konten sing ramah SEO sing bisa didandani kanggo pemasaran ing salur sampeyan. Sampeyan wis ngupayakake nggawe kabeh konten sing dibutuhake kanggo ngirim acara; napa sampeyan tetep nganggur ing kaca web yen sampeyan bisa nggunakake informasi sing padha kanggo entuk pamiarsa anyar lan uga pelanggan?

Teknologi lokal mbantu para pemasar ngoptimalake acara, nggunakake tanggalan minangka mesin pemasaran sing kuat. Kaca sing ramah SEO, merek khusus, lan back-end Analytics menehi alat sing dibutuhake kanggo menehi tandha karo acara sampeyan, kabeh disimpen ing sak panggonan, kanthi antarmuka sing gampang digunakake.

Kanggo sinau luwih lengkap lan coba Lokalis dhewe, bukak Localist.com lan wiwiti nyoba gratis dina iki.

Mulai Nyoba Lokal Gratis Dina iki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.